KezdőlapBulvárTheresa Caputo, a médium, aki kapcsolatban áll a túlvilággal: beszélnek hozzá a...

Theresa Caputo, a médium, aki kapcsolatban áll a túlvilággal: beszélnek hozzá a holt lelkek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hiszel a szellemekben? Nos, ha szkeptikusan állsz az ehhez hasonló természetfölötti jelenségekhez, a TLC csatorna Long Island Medium című műsora arra törekszik, hogy megváltoztassa a véleményedet.

A valóságshow médiuma, Theresa Caputo, szándékosan a legbonyolultabb eseteket választja, és megpróbál kapcsolatba lépni az elhunytakkal, miközben vigaszt nyújt az eltávozott lélek családjának.

Ki az a Theresa Caputo?

A műsor címének megfelelően, Theresa Long Island szigetén született, New York államban. Szülei Nicholas és Veronica Brigandi, és van egy testvére, Michael. A család nagyon összetartó, és szó szerint közel állnak egymáshoz, Caputo a szülei szomszédságában lakik, Michael pedig a szomszéd városban. Caputónak két gyermeke is van, Larry és Victoria, valamint egy Louie nevű „harcias” yorkshire terrierje.

2018-ban Caputo és férje, Larry, bejelentették, hogy 28 év házasság után elválnak útjaik, és azóta hivatalosan is elváltak.

Mikor lett Theresa Caputo médium?

Caputo azt állítja, hogy 4 éves kora óta „lát, érez és érzékel” szellemeket, és miután hosszú évekig dolgozott a képességén, a 20-as éveiben már képes volt közvetlenül kapcsolatba lépni azokkal, akik „már a mennyben vannak”.

„Azt hittem, hogy mindenki érzi azt, amit én érzek.” – nyilatkozta Theresa, aki 2001. szeptember 11-én, a World Trade Center támadásakor érezte, hogy itt az ideje másoknak is segíteni a képességeivel.

Amikor leírja, milyen érzés kommunikálni a szellemekkel, Caputo azt mondja, gyakran nehezen tudja szavakba önteni ezt az élményt, mivel azok a benyomások, amiket így tapasztal, különböznek attól, amit a fizikai világban tapasztalhatunk.

Caputo azt mondja, hogy az elhunytakkal való kommunikáció az intuícióhoz hasonlítható, vagy olyan, mintha „felidézne” bizonyos emlékeket, amiket soha nem élt át. Idővel Caputo szavakat, szimbólumokat és jelentéseket tudott rendelni ezekhez az érzésekhez, és most „folyékonyan” kommunikál a szellemekkel.

Theresa Caputo karrierje

Theresa több mint 10 éve gyakorló médium, és Long Island térségében sokan keresték meg, hogy segítsen nekik kapcsolatba lépni elhunyt szeretteik szellemével. Caputónak időnként erős érzelmei vannak azokkal kapcsolatban is, akikkel találkozik, és néha, amikor hatalmába keríti ez az érzés, ott helyben „olvas” egy vadidegen sorsában.

Caputo hatalmas sikert ért el a TLC-n futó műsorával, mostanra már az egész világ megismerte, négy könyvet is írt arról, mit jelent médiumnak lenni, és hogy lehet fejleszteni a síron túlra nyúló kommunikáció képességét.

Egyik könyve, a There’s More to Life than This: Healing Messages, Remarkable Stories, and Insight from the Other Side, a The New York Times bestsellerlistájának második helyén debütált.

Mindeközben Theresa Caputo a Long Island Medium forgatásával is foglalkozik, ahol bemutatja képességeit, és Amerika-szerte megváltoztatja a családok életét azáltal, hogy kapcsolatba lép elhunyt szeretteikkel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet