KezdőlapBulvárElső közös gyerekét várja a pár, akik között 37 év korkülönbség van

Első közös gyerekét várja a pár, akik között 37 év korkülönbség van

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 26 éves Quran McCain és a 63 éves Cheryl McGregor 2021 óta házasok, és most első közös gyereküket várják egy béranya segítségével. A hírt egy TikTok videóban jelentették be, ami megosztotta a közösségi oldal felhasználóit.

Sokan gratuláltak nekik, és elhalmozták őket jókívánságokkal, mások azonban megkérdőjelezték a döntésüket, arra hivatkozva, hogy Cheryl, akinek már 7 felnőtt gyereke van, akik mind idősebbek a férjénél, túl öreg az anyasághoz.

A videóban Cheryl így fogalmazott: „Mindannyian tudjátok, hogy elindultunk a béranyaság útján” – és megmutatta a pozitív terhességi tesztet. „Ma elmentünk a béranyánkkal az orvoshoz, és megtudtuk, hogy valóban a kisbabánkat várja.”

Quran ezután néhány ultrahangfelvételt is megmutatott a kamerának.

„Gratulálok! Sosem késő anyává válni! Mindenképpen írjatok alá egy szerződést a béranyával, hogy később ne legyen semmi probléma!” – tanácsolta egy felhasználó, de nem mindenki volt ennyire megértő, és többen felelőtlenségnek tartották a pár döntését, hogy gyereket vállalnak.

A 62 éves hétgyerekes anya azt mondja, nem túl idős ahhoz, hogy vállaljon egy nyolcadik babát 26 éves férjével
Fotó: Instagram

A georgiai pár akkor ismerkedett meg, amikor Quran még csak 15 éves volt, és leendő mostohafia gyorséttermében dolgozott. A férfi 2020-ban kezdett romantikus kapcsolatba Cheryllel, majd 2021 júliusában megkérte a kezét, és két hónappal később összeházasodtak.

A pár mindig is nyíltan vállalta a kapcsolatát a közösségi médiában, ami azt jelentette, hogy rengeteg kritikával és rosszindulatú megjegyzéssel kellett szembesülniük. Egy felhasználó egy alkalommal azt kérdezte Qurantól, miért van együtt egy nála 37 évvel idősebb nővel, amire a férfi egyszerűen azt válaszolta: „Azért, mert kiegészít engem.”

Sok hozzászóló azt is megjegyezte, hogy Cheryl úgy néz ki, mintha Quran nagymamája lenne, és többen is egyetértettek abban, hogy az életkor olyan tényező, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni egy kapcsolatban.

Ami gyereknevelésről alkotott elképzeléseiket illeti, Quran és Cheryl azt mondják, felkészültek, és tisztában vannak azzal, hogy a helyzetük nem éppen hétköznapi.

„Megértjük, hogy én valószínűleg nem leszek olyan sokáig itt, mint Quran, de bízok benne. Ha én nem leszek itt, ő meg tudja csinálni. Nagyszerű apa lesz, és felelősségteljes felnőtt. Őszintén hiszek abban, hogy fel tudja nevelni a gyerekünket, és nagyon jól fogja csinálni” – mondta Cheryl, akinek 7 felnőtt gyereke és 17 unokája van. A nő azt is hozzátette, hogy mindkettőjük családja támogatja őket ezen az úton.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet