KezdőlapBulvárEltüntette a tetoválásait a férfi, édesanyját sokkolta a változás: "Nem ismerlek meg!"

Eltüntette a tetoválásait a férfi, édesanyját sokkolta a változás: “Nem ismerlek meg!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Danny Stahl 18 éves korában kezdte el tetováltatni magát, és azóta sem állt le. A floridai Lakelandből származó 27 éves férfi körülbelül 12 ezer dollárt költött tetoválásokra. Körülbelül 72 tetoválása van, ebből 9 az arcán. Számára ez az önkifejezés egyik formája, az egyénisége része – ha egy nap a tetoválásai nélkül ébredne, valószínűleg túl átlagosnak találná magát, és nem lenne elégedett.

Most mégis úgy döntött, hogy, ha csak egyetlen napra is, de megszabadul tőlük, és megnézi, hogy nézne ki nélkülük. Ugyanakkor édesanyja véleményére is kíváncsi volt, mert neki eredetileg nem nagyon tetszettek fia tetoválásai. Egy profi sminkes csapat segített neki a projekt megvalósításában, akik alapozóval elfedték Danny összes tetoválását.

Danny alig hitt a szemének, amikor megpillantott magát a tükörben, és bár elismerte, hogy a sminkesek profi munkát végeztek, egyáltalán nem volt elégedett az eredménnyel. Azt mondta, úgy érzi magát, mint egy Ken baba, és soha nem szeretne így kinézni. Azt jósolta, hogy az édesanyja sírni fog, amikor meglátja, és elégedett lesz a külsejével, de mint kiderült, tévedett.

Bár édesanyja, Robin, eredetileg nem örült a tetoválásoknak, mostanra megértette, hogy hozzátartoznak a személyiségéhez, és tökéletesen elfogadta fia külsejét. „Nem ismerlek fel. Teljesen másképp nézel ki.” – mondta Robin, amikor megpillantotta Danny-t tetoválások nélkül. „Hiányoznak a tetoválásaid, mert illenek a személyiségedhez.” – tette hozzá, amivel sikerült meglepnie fiát, aki egyáltalán nem erre a reakcióra számított.

Eltüntette a tetoválásait a férfi, édesanyját sokkolta a változás: "Nem ismerlek meg!"

Danny barátja, Chris, aki még soha nem látta őt tetoválások nélkül, szintén azon a véleményen volt, hogy Danny teljesen más embernek tűnik így, és neki sem nyerte el a tetszését a „mindennapi” külső.

Danny azt mondja, most értette csak meg igazán, miért választotta azt az irányt, amit képvisel, és miért nem döntött a mindennapi, átlagos külső mellett. „Ez egyszerűen csak nem én vagyok.” – mondta, hozzátéve, hogy azért érdekes volt látni azt, hogy mi lehetett volna, ha annak idején másképp dönt. „Mindenesetre magabiztosabb leszek, amikor lemosom a sminket.” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet