Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tavaly óta nagy erőkkel keresi a rendőrség VV Fanni holtestét, de mivel eddig nem jártak nagy eredménnyel, ezért az FBI segítségét kérték. Az amerikai hatóság két embere utazott Magyarországra, közel 80 millió forintért két héten át dolgoztak az ügyön.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Az FBI embereit a szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették a nyomok, ami mutat azért eltérést a magyar hatóságok eredményeivel szemben, de a volt villalakó teste továbbra sem került elő.

“A magyar hatóság az autó GPS-jelei és a telefonszolgáltató jelei alapján mérte be B. László útját, az FBI viszont a mobilja wifirendszerének adatait nézte, és így pár kilométeres eltérés van. Míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol bányatavak is vannak.” – mondta a Borsnak a gyanúsított egykori védője, dr. Brodmann Péter.

“Hét hónap elteltével nem egyszerű pontosan visszaemlékezni, hogy egy út során az ember hol fordult vissza az autóval, de László megmondta a nyomozóknak, hogyha a jelek azt mutatják, akkor az biztosan úgy is volt. De miért ne tehette volna?” – tette hozzá.

A tavakat korábban búvárok kutatták át, de semmit nem találtak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!