KezdőlapBulvárEsküvője napján hunyt el a menyasszony - vőlegényének már nem sikerült megmenteni...

Esküvője napján hunyt el a menyasszony – vőlegényének már nem sikerült megmenteni őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A tűzoltóként dolgozó Flavio Goncalvez és az ápolóként dolgozó Jessica Guedes a brazíliai Sao Paulóban életük nagy napjára készültek 2019. szeptember 15-én. Ekkor a 30 éves Jessica már hat hónapos terhes volt.

Az esküvő napján azonban szörnyű tragédia történt. A vőlegény már az oltár előtt várta menyasszonyát, és egyre jobban aggódott, mert Jessica késett. Aztán hirtelen berohant a templomba a menyasszony unokatestvére, és azt mondta, Jessica útközben elájult a limuzinban.

Jessica szédült és erős fájdalmat érzett a tarkójában, de azt hitte, ez csak az izgalom miatt van. Mire azonban a templom elé értek az autóval, rosszabbul lett, és elájult. Vőlegénye azonnal kisietett hozzá, és ekkor Jessica néhány pillanatra még magához is tért.

„Kinyitottam a kocsi ajtaját, és Jessica egy pillanatra magához tért. Azt mondta, hogy minden rendben van, csak nagyon fáj a tarkója.” – mondta a vőlegény, aki ezután azonnal hívta a mentőket.

A kórházban megállapították, hogy a nő stroke-ot kapott, aminek kiváltó oka az úgynevezett terhességi magas vérnyomás (preeclampsia vagy terhességi toxémia) volt. Az orvosok azt mondták, hogy azonnal el kell távolítani a méhét, és császármetszést is végeztek, hogy megpróbálják megmenteni a mindössze 29 hetes magzat életét.

Jessicát azonban már nem sikerült megmenteniük.

„Még mindig nem hiszem el, hogy ez megtörtént. Olyan, mint amikor egy szomorú filmet nézel a moziban, és csak sírsz és sírsz, de aztán kimész a moziból, és tudod, hogy csak egy film volt. De az én esetemben a filmnek soha nem lesz vége, és a fájdalom örökké tart majd.” – mondta mindössze néhány nappal az eset után Flavio.

A kislány a Sophia nevet kapta, és azonnal az intenzív osztályra került. Csodával határos módon sikerült túlélnie, és miután 70 napot töltött a kórházban, az édesapja végül hazavihette.

Flavio már alig várta, hogy férj és apa lehessen, és bár nagyon megrázta kedvese elvesztése, most minden energiáját kislánya nevelésére fordítja.

„Életem szerelme megtanított arra, hogy kell tisztelni egy nőt, és jól bánni vele, ezért most tudom, hogy kell gondját viselnem a lányomnak.” – mondta.

Az azóta eltelt időben Sophia megerősödött és jócskán meg is nőtt, édesapja még egy képet is megosztott róla a közösségi médiában.

Forrás: Yahoo, Cafemom

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet