KezdőlapBulvárBotrány az Eurovízión: kizárták a versenyből Hollandia képviselőjét

Botrány az Eurovízión: kizárták a versenyből Hollandia képviselőjét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Joost Klein holland énekest kizárták az Eurovíziós Dalfesztiválról egy színfalak mögötti incidens után – jelentette a BBC. Az énekest azután küldték haza, hogy a produkciós csapat egyik női tagja (feljelentést tett a svéd rendőrségen, amelyben Joost Kleint megfélemlítéssel vádolta.

A verseny szervezői közleményt adtak ki, amelyben az áll, hogy „nem lenne helyénvaló, ha folytatná a versenyt”. A vizsgálat jelenleg is folyik.

A 26 éves Klein az Eurovízió idei évadának egyik favoritja volt, Europapa című dala hatalmas sikert aratott a nézők körében.

Az Eurovízió szervezői hozzátették, hogy a médiaspekulációkkal ellentétben az incidensben nem érintettek más előadók vagy delegációk tagjai.

„Zéró toleranciát alkalmazunk a rendezvényünkön tapasztalható nem megfelelő viselkedéssel szemben, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztonságos munkakörnyezetet biztosítsunk a versenyen dolgozó összes személyzet számára. Ennek fényében Joost Klein magatartása a csapat egyik tagjával szemben megsértette a versenyszabályokat” – áll a szervezők közleményében.

Joost Klein dala hatalmas sikerrel fut a YouTube-on, produkcióját a közösségi oldalra is feltöltötték, egy nap alatt 3 millióan nézték meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet