Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A magyar nézők a TV2 Napló című adásából ismerhetik, évekig vezette a műsort, ma már sikeres motivációs tréner.

Évekig a TV2 műsorvezetője volt, ezzel foglalkozik ma Szalay Ádám

Szalay Ádám évekig dolgozott a Napló főszerkesztőjeként, ma a Sikerkód nevű motivációs rendszer vezető trénere. A volt műsorvezető egy személyes mélypontjának köszönheti a változást az életében, melynek következtében ma Jack Canfield módszerét oktatja Magyarországon.

“Volt egy időszak az életemben, amikor nem túl jól voltam magammal. Szerintem sokan vagyunk így 30 és 50 között, ez nekem 36-37 éves koromban jött el. Nem volt különösebben baj, rendben volt az életem, de mégis azon gondolkoztam, hogy van-e még tartalék, lehet-e ez ennél jobb? És akkor jött ez a Titok című film, ez engem inspirált, keresgéltem, hogy kitől tudnék tanulni és akkor találtam rá Jack Canfieldre, akihez később kimentem tanulni. Majd amikor hazajöttem úgy éreztem, hogy ezt szeretném megosztani másokkal is.” – mondta Szalay Ádám Sarka Kata műsorában.

Szalay Ádám szerint a titok abban rejlik, hogy meg kell találni az egyensúlyt ebben a mostani világban.

Tény, hogy ha ránézünk az egykori műsorvezetőre valóban észrevehető a változás, nemcsak borostájában (ami, valljuk be nagyon jól áll neki), hanem kisugárzásában is egy más ember köszön vissza.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!