Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Chuando Tan egy Szingapúrban élő fotográfus, aki nemcsak fényképeivel hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, ahogy kinéz. Hogy mi olyan különleges rajta? Hihetetlennek tűnik, de a férfi 1967-ben született, azaz már 51 éves, de úgy néz ki mint egy 20 éves fiatal.

Ez a férfi 50 éves, de úgy néz ki, mint egy 20 éves fiatal

Chuando modellként dolgozott 1980-ban, a 90-es években a zeneiparba is betört, de zenei karrierje nem tartott sokáig. Más utat választott magának: a fényképészetet. A sikere pedig az Instagram berobbanásával kezdődött.

“A barátaim tanácsára készítettem egy Instagram profilt, hogy klienseket szerezzek. Majd feltöltöttem pár fotót magamról is.” – nyilatkozta a férfi, aki úgy néz ki mint egy fiatal, pedig már nagypapakorú.

Ez a férfi 50 éves, de úgy néz ki, mint egy 20 éves fiatal

Miközben egyesek szerint a géneknek köszönheti fiatalságát, mások a helyhez kötik, szerintük Szingapúrban friss a levegő, jó minőségű gyógyszerek vannak és magas minőségű termékek. Hogy eleget vegyen a spekulációknak a fényképész elmondta milyen egy napja.

Tan szerint kinézete és egészsége 70%-ban azoknak az élelmiszereknek köszönhető, amelyeket fogyaszt, a fennmaradt 30%-ért a sport a felelős. Reggelire 6 főtt tojást fogyaszt, ebből csak kettőnek eszi meg a sárgáját, mert koleszterinben gazdag, mellé tejet iszik. Néha avokádót és erdei gyümölcsöt eszik. Szerinte ez az ideális napkezdés titka.

Ez a férfi 50 éves, de úgy néz ki, mint egy 20 éves fiatal

Étrendjéből nem hiányzik a rizs, a párolt zöldség és a halleves. A fotósnak vagy egy gyengéje is, a fagylalt, amit csak a nap első felében fogyaszt. Kerüli a kávét, zöld teát iszik és sok vizet. Nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt és a vacsorája mindig saláta.

Tan heti szinten edz, akár 4-5 alkalommal, de nem többet, mint 30 perc. Minden este úszni megy.

“Több munkahelyet is kipróbáltam, de megálltam amellett, amit szerettem. Szeretem az embereket, a kommunikációt és a fényképészetet. Ha azt csinálod, amit nem szeretsz, rosszul fogod érezni magad, az egészséged pedig megérzi.” – mondta.

Ez a férfi 50 éves, de úgy néz ki, mint egy 20 éves fiatal

Valóban ez lenne a fiatalság titka?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!