Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Évekig titkolta, hogy ki a nagymamája, de ő is a színészi pályát választotta.

Ez a jóképű sármos színész Törőcsik Mari unokája

15 éven át titkolta Járai Máté, hogy Törőcsik Mari a nagymamája, ám mindig is vonzotta a színészi pálya, olyannyira, hogy gyerekként a budai házuk kertjében még színházat is avattak, melynek természetesen Mari mama volt a díszvendége.

Törőcsik Mari 1972-ben ment hozzá harmadik férjéhez, Maár Gyula filmrendezőhöz és forgatókönyvíróhoz. Akkor Maár Gyulának már volt két lánya, idősebbik gyereke, Katalin 1978-ban adott életet Járai Máténak. Bár nem vér szerinti unokája a színésznőnek, kapcsolatukon ez mit sem ront.

A színészkedésig rögös út vezetett, de soha nem adta fel az álmát.

“Hét alkalommal nem vettek fel a Színművészetire, de akkor is tudtam, hogy ez az utam. Soha nem mondtam el, hogy ki a nagyanyám. 15 év után megkeresett egy újságíró, akkor megkérdeztem Mari mamát: elmondhatom? Persze, én büszke vagyok rád!” – mesélte a Borsnak korábban Járai Máté.

Járai Máté több színházi társulatnál játszott már, volt a Veszprémi Petőfi Színház és a Szegedi Nemzeti Színház tagja is. 2010 óta a Győri Nemzeti Színház állandó tagja.

A színház mellett a televízióban is sokan találkozhattak vele, játszik például a Comedy Central Tömény történelem című sorozatában, de az RTL Klub sorozatában, A mi kis falunkban is felbukkan.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!