Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szimpatikus Chewbaccát új színész alakítja. Peter Mayhew alakította sokáig a Star Wars filmek népszerű figuráját, ám egészségügyi problémái miatt át kellett adnia szerepét Joonas Suotamo-nak.

Ez a jóképű színész alakítja a Star Wars népszerű figuráját, Chewbaccát!

A csaknem 2 méter magas kosárlabdasztár nem volt meggyőződve arról, hogy átjut a castinglistán, ám sikerült neki, igaz első ízben csak Peter Mayhew dublőre volt, később a Star Wars: Az ébredő erő című alkotásban át is vette Mayhew szerepét. Peter Mayhew később hivatalosan is átadta a szerepet, így már Joonas Suotamo alakítja Chewbaccát az Star Wars: Az utolsó Jedik című alkotásban.

“Mélyen hálás vagyok, hogy részese lehetek a Star Wars szériának, amit már gyerekkorom óta nagyon szerettem.” – nyilatkozta Suotamo közösségi oldalán, miután a film producerei hivatalosan is bejelentették, hogy ezután ő fogja alakítani Chewbacca szerepét a következő Star Wars alkotásokban.

Annak ellenére, hogy Mayhew már nem alakítja a népszerű karaktert, tanácsokkal még így is ellátja a fiatal színészt, aki egy igazi profitól tudja ellesni a karakter mozdulatait és reakcióit.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!