KezdőlapBulvárEzért akarta Meghan Markle, hogy férjével elhagyják a királyi családot és Kanadába...

Ezért akarta Meghan Markle, hogy férjével elhagyják a királyi családot és Kanadába költözzenek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Markle menedzsert vagy ügynököt keresne, aki képviselhetné őt, mert szeretne visszatérni Hollywoodba, miután ő és Harry herceg úgy döntöttek, visszalépnek a brit királyi család magas rangú tagjaiként betöltött szerepüktől.

„Meghan aktívan keres valakit, aki képviselhetné. Érdeklődik az ügyben.” – nyilatkozta egy forrás az US Weekly magazinnak. „Ez lehet akár menedzser, akár ügynök, mindenesetre kapcsolatba lépett emberekkel, hogy képviselőt találjon a jövőbeli szakmai projektjeihez”.

Január 11-én a Times of London azt írta, hogy Meghan hercegné szerződést írhatott alá a Disney-vel egy projektben, amelyben a narrátor szerepét vállalná, és amelynek bevételét egy jótékonysági szervezetnek, az Elephants Without Borders-nek, adományoznák.

Ugyanezen a napon megjelent egy videó az online médiában Harry hercegről, amelyen a Disney igazgatójával, Bob Iger-rel beszélget a vörös szőnyegen Az oroszlánkirály júliusi premierjén Londonban. Az esemény célja az volt, hogy pénzt gyűjtsön az African Parks nevű szervezet számára, amelyet Harry herceg is támogat.

Meghan Markle 2002-ben debütált színésznőként a General Hospital című sorozat egyik epizódjában. Néhány kisebb tévés szerep után 2011-ben vált ismertté, a Briliáns elmék (Suits) című sorozatban alakított Rachel Zane-szerepében. Hat évvel később pedig a brit királyi család magas rangú tagja lett.

Harry herceg (35), aki hatodik a brit trónörökösök sorában, és Meghan Markle (38) kétéves kapcsolat után 2018. május 19-én házasodtak össze. Fiuk, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, 2019. május 6-án született meg. Ő II. Erzsébet királynő nyolcadik dédunokája és a hetedik a trónörökösök sorában.

Ebben a hónapban a Buckingham-palota, II. Erzsébet királynő hivatalos rezidenciája, nyilatkozatban bejelentette, hogy Harry herceg és felesége, Meghan nem használják többé a „királyi fenség” címet, és többé nem kapnak finanszírozást kormányzati forrásokból. Sussex hercege és hercegnéje 2,4 millió fontot fog visszafizetni windsori rezidenciájuk, a Frogmore Cottage felújításáért, amely továbbra is a hivatalos otthonuk marad az Egyesült Királyságban. A pár pedig többé nem képviseli hivatalosan II. Erzsébet királynőt.

Ezeket a döntéseket azután hozták meg, hogy Harry és Meghan bejelentették, visszalépnek a brit királyi család magas rangú tagjaiként betöltött szerepüktől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet