Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Európa 2020, a remény himnusza címmel debütált a YouTube-on Nagy Szilárd és Ragány Misa közöd dala, amellyel a két énekes a világon végigsöprő vírusjárványra reagálnak.

„Ezért kérlek, mentsük meg őt, a vén Európát, a megtört nőt” – csendül fel a dalban, az átírt sorok talán még soha nem voltak aktuálisabbak. A dal Varga Miklós népszerű dalának újraírt változata. A klipben feltűnik az eredeti dal szerzője, előadója, Varga Miklós is, aki elárulta: szívesen támogatta a két előadót leghíresebb dalának megújítását.

„Súlyos kihívások előtt áll kontinensünk és hazánk is. A felmerülő sorskérdésekre igyekszik választ találni a mű, ami üzenetet fogalmaz meg minden egyes embernek: a felelős magatartást és az összefogás szükségességét kívánja hangsúlyozni ebben a nehéz helyzetben is” – mondta Nagy Szilárd.

„A dal felfrissült, de mégis fennkölt hangzásvilágában nagyon mély üzenetek érintik meg a nézőt-hallgatót. Emellett igyekszik csillapítani a bennünk rejlő félelmeket, hittel és jóakarattal pedig bíztat mindannyiunkat. Soraiból mindvégig kicseng a reménykedés és a szép jövő képe” – tette hozzá Ragány Misa.

Az Európa 2020 futótűzként terjed az interneten, pár nap alatt több mint 1 millióan látták.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!