KezdőlapBulvárEzt mondta Whitney Houston az édesanyjának, fél órával a halála előtt

Ezt mondta Whitney Houston az édesanyjának, fél órával a halála előtt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Whitney Houston halálhíre az egész világot lesokkolta. Egyike volt minden idők legtehetségesebb énekesnőinek, és még túl fiatal volt ahhoz, hogy örökre távozzon ebből a világból.

De azt mindenkinek be kellett látnia, beleértve az énekesnő családját is, hogy Whitney Houstont legyőzték a drogok. Évek hosszú sora sem volt elegendő ahhoz, hogy végleg lemondjon róluk. Mégis, ő nem akart meghalni, tervei voltak a jövőre nézve – ez derült ki élete utolsó beszélgetéseiből.

Dionne Warwick és Cissy Houston, Whitney édesanyja, alig pár órával azelőtt beszéltek telefonon a világhírű énekesnővel, hogy bekövetkezett volna a tragédia. Egyhangúan állították mindketten, hogy semmi gyanús jelet nem fedeztek fel a popdíva hangjában és mondandójában, ami öngyilkosságra utalt volna.

Whitney Houston egy partira készült, a Grammy-gálát megelőzően, és épp az utolsó simításokat egyezte meg Dionne-nal, nem sokkal a halála előtt. Aztán, ahogy azt az ABC News is kommunikálta, az énekesnő fogadott egy hívást az édesanyjától, negyed négy körül, vagyis közel félórával azelőtt, hogy eszméletlen állapotban találtak rá a fürdőkádban, a hotelszobájában.

2013-ban Cissy Oprah Winfreynek is vallott erről az utolsó beszélgetéséről a lányával. „Azt mondta, nagyon szeret… és azt, hogy nemsokára meglátogat… fogalmam sem volt, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor beszélhetek vele.” – fogalmazott akkor a megtört asszony. Azt is megosztotta Winfrey-jel, hogy röviddel a beszélgetés után, az egyik fia felhívta őt, és üvöltve közölte vele, hogy Whitney meghalt. „Visszakérdeztem, hogy tényleg meghalt, mire ő így válaszolt: ’igen, anya, halott’”. Cissy beismerte, miután eljutott a tudatáig a tragédia híre, már nem sokra emlékszik abból a rettenetes időszakból.

A popdíva édesanyja 2012-ben is mesélt az utolsó beszélgetéséről a lányával, a Good Morning America egyik adásában. „Azt kérdezte tőlem… ’Eljössz a partira, ugye?’, mire én azt válaszoltam: ’Igen, ott leszek!’. Aztán ő ezt mondta: ’köszönöm, nagyon szeretném, hogy elgyere. Ott kell lenned, hogy támogass engem.’” – elevenítette fel az emléket az édesanya hozzátéve: „Megvolt mindene, amire csak vágyott abban a pillanatban!”

Whitney Houstont holtan találták a hotelszobájában, néhány órával a 2012-es Grammy-gála előtt. A törvényszéki kórboncnok jelentése szerint, az énekesnő halálát véletlen fulladás okozta, de Whitney szívproblémája és a kábítószerek fogyasztása is hozzájárultak ahhoz, hogy az énekesnő, aki egyike volt a legnagyobbaknak, akik valaha léteztek, ma már nincs közöttünk. Idén lenne 58 éves…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet