KezdőlapBulvárFalusi Mariann játékot visz a fogyókúrába

Falusi Mariann játékot visz a fogyókúrába

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Falusi Mariann bár komolyan veszi a fogyókúrát, mégis játékosan közelíti meg. Étrendjének minden adagját meglepetésként veszi maga elé, hiszen szándékosan sosem nézi meg előre, hogy mi lesz a soron következő étel, amit elfogyaszt.

Falusi Mariann az utóbbi időkben egyre inkább érezte, hogy hatásos életmódváltásra van szüksége, de nem szánta el magát. Szervezete azonban megnyomta a vészcsengőt, és ráijesztett az énekesnőre, hiszen rosszul lett egy koncerten. Ezt követően már nem volt kérdés számára, hogy azonnal tennie kell egészsége érdekében.

Mariann korábban már számos fogyókúrát kipróbált, nem sok sikerrel, ezért minden módszerrel szemben szkeptikus volt. Végül úgy döntött, hogy ha már muszáj elkezdenie a fogyókúrát, akkor olyan lehetőséget választ, amely segítségével hasonló helyzetben lévő emberekkel kommunikálhat, és kényelmes számára, vagyis nem kell naponta különleges ételeket készítenie magának. Így végül egyértelmű lett, hogy belép a Zsírégetőklubba.

„A fogyókúra első és legfontosabb szempontja az étrend volt. Egészséges, egyben fogyókúrás ételeket akartam, ráadásul olyanokat, amelyekkel nem kell folyton pepecselnem, mert egyszerűen nincs rá időm. Még a fogyókúra kezdetén egyeztettem a Zsírégetőklub szakembereivel, és összeállítottak számomra egy napi hat étkezésből álló best of menüt. Ez minden nap megérkezik a címemre, és szándékosan soha nem nézem meg előre az étlapot, hogy éppen milyen ételeket fogok enni. Ez az én játékom, mert így minden étkezés meglepetés” – meséli Mariann.

Mivel az énekesnő komolyan veszi az életmódváltást, ezért nem csak az étrendjén változtatott, hanem nagyobb hangsúlyt fektet a mozgásra is; bikram jógára jár, valamint úszik és kerékpározik. Emellett pedig azt sem felejtette el, hogy ha sikerül leadnia azt a 40 kilót, amit célként tűzött ki, akkor a bőrére is oda kell figyelnie, ezért barátnőjéhez, Gabihoz járt, akinek szalonjában, különleges kezeléseket kap.

„Az elhatározásom megingathatatlan; ha most elkezdtem ezt a programot, akkor korrekten, komplexen végigcsinálom. Bár még nem telt el sok idő, de szerencsére egyáltalán nem éreztem, hogy hullámvölgybe kerültem volna. Remélem, ez így lesz a későbbiekben is! Ha pedig mégis megingatna valami, akkor a Zsírégetőklub tagjaival tudok beszélni; szakértőkkel és „sorstársakkal” egyaránt. Ugyanis a klubtagok között sokan már több tíz kilótól, sőt van, aki 53 kilótól szabadult meg, tehát jócskán vannak tapasztalataik” – teszi hozzá Mariann.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet