Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Horváth Éva és Vasvári Vivien együtt vacsoráztak, ahol a taktikáról is beszéltek.

Haladunk a Farm VIP fináléja felé, ám a konfliktusok így sem csitulnak, Vasvári Vivien nem igazán találja a helyét az újonnan alapított lila csapatban, miután a piros csapatból szinte mindenki hazament a farmról.

A tegnapi feladatban ő teljesített a legjobban, így dönthetett, elmegy vacsorázni másodmagával, vagy segít a csapaton egy hasznos keverőeszközzel. Vivien előbbit választotta, és Horváth Évával ment el finomabbnál-finomabb ételeket enni, amiket Zsolti tálalt fel nekik.

A vacsora alatt jól elbeszélgettek, a taktikázás is szóba került.

“Én egyébként Vivit egy nagyon helyes lánynak tartom. Nagyon aranyosnak, nagyon belement a taktikába és rosszul taktikázik, nem őszintén játszik és én ezt nem szeretem, az a baj. Megpróbálom visszahozni őt a valóságba, szerintem egyébként sokkal jobban állna neki, sokkal szerethetőbbé válna ezáltal.” – mondta Horváth Éva.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!