Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A színész a Potyautas című műsorban mesélt mindennapjairól, sikereiről, a színészéletről, és arról, milyen változásokat hozott életébe a rockopera.

Feke Pál Garami Gábor Potyautas című műsorába volt hivatalos, ahol beszélt sikereiről, az életéről és az egyik legnagyobb családi tragédiájáról is.

Feke Pál immár 20 éve van a színpadon, elmondása szerint mindent az István, a király című musicalnek köszönhet, amelyben a főszerepet alakíthatta. A beszélgetés során szó eset a Szente Vajk által rendezett Apáca show-ról is, melyben egy rendőrt alakít.

A színész beszélt egyik legdrámaibb élményéről is: amikor édesapja agyvérzést kapott, meglátogatta a kórházban, azonban este színházi előadása volt. Negyed órával a kezdés előtt telefonált neki felesége, hogy édesapja elhunyt. A színész a fájdalom ellenére hálás volt, hogy értesítették és végigjátszotta szerepét.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!