KezdőlapBulvárFelmászott az ülések fölötti poggyásztárolóba és szundított egyet a repülőgép utasa

Felmászott az ülések fölötti poggyásztárolóba és szundított egyet a repülőgép utasa

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megdöbbentette a repülőgép utasait az a nő, aki a Southwest Airlines egyik járatán felmászott az ülések feletti tárolóba és szunyókált egy jót. Az esetről videó is készült, ami már bejárta a világot.

Futótűzként terjed az a videó, amelyben egy nő egy repülőgép fedélzeten utazva úgy döntött, pihen egy jót és felmászott az ülések feletti tárolóba. A nőről készült videó a TikTok-ra is felkerült, eddig csaknem 5,1 millió megtekintést generált.

Míg egyesek méltatlankodva figyelték a nőt, addig mások hisztérikusa nevettek a bizarr látványon.

Egyelőre nem világos, hogy a poggyásztárolóban szunyókáló utas milyen motivációval mászott fel a poggyásztartóba, és az sem, hogy a légiutas kísérők miért nem szállították le onnan.

„Amikor valaki a helyemen ül, de én nem akarom zavarni” – viccelődött egyik hozzászóló a TikTok-on. „A Southwest lehetővé teszi, hogy az ember maga válassza ki az ülőhelyét” – fűzte hozzá egy másik kommentelő, utalva a fapados légitársaság érkezési sorrendben történő ülésrendjére.

@gmonique_132 #southwest ♬ original sound – Mo G

Fotó: TikTok

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet