KezdőlapBulvárFelsikoltottak a kommentelők, amikor meglátták valójában hogy néz ki a kisminkelt nő

Felsikoltottak a kommentelők, amikor meglátták valójában hogy néz ki a kisminkelt nő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Erős reakciókat váltott ki a követőiből egy nő, miután megosztotta a videót, amin először egy gyönyörűen kisminkelt képet mutat önmagáról, majd egy gyors váltással megmutatja magát minden smink nélkül.

A drámai átalakulás nézői nem hittek a szemüknek, amikor Azalia Andrews megmutatta magát teljes sminkben, gondosan elrendezett frizurával, majd rögtön utána minden cicoma nélkül.

A TikToker több mint 2,2 millió lájkot gyűjtött az előtte-utána videóval. A videót egy bohóc emojival és a #greenscreen valamint #catfish címkékkel osztotta meg.

A rövid videó ezzel az üzenettel kezdődik: „Mutass magadról egy catfish képet, majd mutasd meg magadat ott, ahol éppen vagy.”

@azaliaandrews711

🤡 ##greenscreen ##catfish

♬ original sound – you smell

Ezután Azalia látható kisminkelve, drámai hatású füstös-arany szemfestékkel, telt, fényes ajkakkal és tökéletes csigákba csavart frizurával.

A következő képkockákon már smink nélkül látható, a haja is ápolatlannak tűnik, és a szög, amiből filmezi magát szintén nem a legkedvezőbb.

Fotó: azaliaandrews711/Tiktok

A videó nézői el sem akarták hinni, milyen hatalmas a kontraszt a két kép között.

Az egyik hozzászóló azt írta: „Na nem, ennek illegálisnak kéne lennie.”

Fotó: azaliaandrews711/Tiktok

Egy másik pedig hozzátette: „Ez nem catfishing, ez csalás.” (A catfishing kifejezés az az internetes jelenség, amikor valaki másnak adja ki magát, mint aki valójában.)

Néhányan azonban dicsérték a nőt, amiért ilyen nyíltan felvállalja önmagát, és mindkét esetben díjazták az önkifejezést.

Az egyikük például azt írta: „Gyönyörű vagy, úgy, ahogy vagy, sminkkel vagy anélkül. Lenyűgöző királynő vagy!”

Egy másik hozzászóló is egyetértett ezzel a véleménnyel: „Wow! Mindkét képen gyönyörű vagy!”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet