Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gregg Braden, híres amerikai szerző egy igen szokatlan megközelítésben beszél a rákgyógyításról. Braden szerint az érzelmeink közvetlenül befolyásolják a DNS-szerkezetünket, gondolatainkkal irányításával pedig bármilyen komoly betegségtől, még a ráktól is megszabadulhatunk.

gregg-braden

Érzéseink által elektromos, és mágneses hullámokat hozunk létre a testünkön belül, melyek a testünkön kívülre, a bennünk körülvevő világra is kiterjednek. Ezek a hullámok tőlünk sok-sok kilométerre is képesek hatni. Amit itt ebben a pillanatban, ebben a szobában gondolunk, az több száz kilométerre is kifejtheti a hatását.

Az alábbi videóban egy csodás gyógyulásnak lehetünk szemtanúi, láthatjuk, miként múlik el egy rákos daganat alig 3 perc alatt. Az ultrahangos felvétel segítségével végigkísérhetjük a gyógyulási folyamatot: a képernyő bal oldalán a daganat eredeti mérete, a jobb oldalon pedig a gyógyult állapot látható. Láthatjuk, hogyan lesz kisebb és kisebb a daganat, miközben a kínai orvosok a “gyógyult” szót ismételgetik. Fontos, hogy jelen időben beszélnek a gyógyulásról, nem feltételes módban és jövő időben. Nincs bennük semmi kétely vagy félelem, a gyógyulás állapota már valós. Ez a videó bizonyíték arra, hogy a rák alig 3 perc alatt gyógyítható. Gregg Braden szerint erre bárki egyedül is képes lenne, azonban a negatív gondolatok, a kételyek, és a feltételes mód használata megakadályoznak abban, hogy a gyógyulás folyamata bekövetkezzen.

Ez a videó egy olyan kórházban készül, Pekingben, ahol a gyógyszerek helyett az alternatív gyógyítás eszközeit használják. Egy nőnél a nyugati orvosok 8 centiméteres húgyhólyag rákot diagnosztizálnak, és teljes mértékben lemondanak a gyógyításáról. Ekkor a nő elmegy a pekingi klinikára, ahol egy ősi kínai technológiának köszönhetően sikerül meggyógyulnia. A jelenlevő három orvos képzettségük alapján azt az érzést hozzák létre saját testükben, mintha a nő már meggyógyult volna. Eközben ultrahangon keresztül figyelhetjük, hogy a daganat percek alatt, hogyan múlik el. A páciens nem kap érzéstelenítőt, nem altatják, teljesen éberen figyeli, hogy mi megy végben a testében. Mindössze 2 perc 40 másodperc alatt a daganat teljesen eltűnik.

“Az energiamező azt az érzést tükrözi, amelyet az adott pillanatban tapasztalunk. Ha abban hiszünk, hogy a gyógyulás be fog következni, vagy hogy egy szép napon gazdagok leszünk, vagy megtaláljuk a tökéletes társunk, akkor a tér azt fogja folyamatosan tükrözni, hogy majd egyszer. Mivel nem fejeződik be a folyamat, nincs eredmény, nincs lezárás. A tér, az isteni mátrix a jelent tükrözi, nem a jövőt, nem a múltat, hanem a mostani pillanatot. A legfontosabb, hogy bármit választunk, hogy megtapasztaljuk az életünkben, azt először a szívünkben kell úgy érezzük, mintha már megtörtént volna” – mondja Braden.

Az emberi DNS-nek közvetlen hatása van a fizikai világra. Az emberi érzelem megváltoztatja a DNS-t, és ez megváltoztatja a fizikai világunkat. Már az 1800-as években feltételezték, hogy létezik ez a mindent egymással összekötő energiaháló. Az 1900-as években be is bizonyították a létezését, azóta azonban sajnos leginkább a kételyek lengik körül ezt az elméletet. Pedig láthatjuk az alábbi videóban is, hogy semmi okunk nem lehet a kételkedésre, csupán hinnünk kell.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!