KezdőlapBulvár„Férjhez mentem az örökbefogadott fiamhoz, aki 20 évvel fiatalabb nálam – 14...

„Férjhez mentem az örökbefogadott fiamhoz, aki 20 évvel fiatalabb nálam – 14 éves kora óta én neveltem, de most a rendőrök el akarják venni tőlem a többi gyerekemet”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az 53 éves Aisylu Chizhevskaya Mingalim elborzasztotta a gyermekvédelmi szerveket, amikor feleségül ment örökbefogadott fiához, a 22 éves Daniel Chizhevskyhez.

A pár október 20-án az oroszországi Tatárföldön, Kazanyban házasodott össze, és a nő azt állítja, nem tudnak egymás nélkül élni.

Aisylu 14 éves kora óta nevelte Danielt, akit egy árvaházból fogadott örökbe, ahol a nő akkoriban énekórákat adott.

Rajta kívül öt másik örökbefogadott gyereke is van – négy lány és egy fiú – akiket a hatóságok most elvettek tőle, és egy korábbi házasságából is van egy fia. Aisylu vissza akarja szerezni a gyerekeit, és jelenleg azt tervezi, hogy Moszkvába utazik velük, hogy ott éljenek.

Ami az örökbefogadott fiával való kapcsolatát illeti, a nő így fogalmazott a helyi médiának nyilatkozva: „A kapcsolatunk tökéletes. Nem tudunk egymás nélkül élni. Egy hullámhosszon vagyunk.”

Aisylu, aki zenészként dolgozik, azután kezdett el gyerekeket örökbe fogadni, hogy egy tatárföldi tévécsatornával közös filmprojektje során megismerkedett néhány árva gyerekkel.

Fotó: Aisylu Chizhevskaya Mingalim/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet