Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Eszti, Georgie, Marci és Panni. Ők négyen maradtak talpon közel ezer jelentkező közül a VIVA műsorvezető kereső műsorában. A négy fiatal mindegyike bebizonyította már rátermettségét és ügyességét, ám csak egyikük dolgozhat együtt Adáékkal. Hogy ki lesz a befutó, a november 5-ei Nagy Vívásból kiderül…

Véghajrájához érkezett a VIVA VJ castingja, kialakult az utolsó négyes: Buza Marci, Iszak Eszter, Cser Panni és Volosinovszki György vannak még versenyben.

A fiatal tehetségek már számos megmérettetésen vannak túl, a csatorna egyes műsoraiban élesben is megmutathatták magukat, s az ő személyiségük, dumájuk és stílusuk bizonyult a legmegnyerőbbnek. Ráadásul Iszak Eszter korábban modellként is bizonyított, Volosinovszki Gyuri pedig a Jóban Rosszban című sorozatban gyakorolhatta a kamera előtti mozgást. Pannit és Marcit a szélesebb közönség eddig nem ismerhette, környezetükben azonban mindenki elismeri szorgos tevékenykedéseiket. Ám hiába ügyesek mind a négyen, csak egy maradhat a legvégén, aki a VIVA műsorvezetőinek új kollégája lesz.

VJ Ada már nagyon izgul a végeredmény miatt, és bárki is lesz a nyerő, mindenben segíteni fogja új kollégáját. „Igyekszem átadni az új műsorvezetőnek a tapasztalataimat, és amiben csak tudom, segítem majd őt. Remélem lelkes és talpraesett lesz!” – árulta el mosolyogva Ada, aki azt is fontosnak tartja, hogy az új műsorvezető könnyen be tudjon illeszkedni a csapatba, hiszen azáltal működhet csak igazán gördülékenyen a közös munka

Ki lesz Adék új kollégája? November 5-én a Nagy Vívás adásából kiderül!

A Nagy Vívás minden pénteken 17:30-tól a VIVA műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!