KezdőlapBulvárFiúként született, de ma már gyönyörű nő: „1 millió dollárt költöttem plasztikai...

Fiúként született, de ma már gyönyörű nő: „1 millió dollárt költöttem plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzek ki, mint a Macskanő”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ashley Sky, vagyis az 1 millió dolláros Macskanő, mára már elérte azt, amire vágyott, de az idáig vezető út nem volt könnyű. Ashley férfinak született, de már gyerekkorában is azt érezte, hogy nem a megfelelő testben van, ezért 12 évesen elkezdett hormonokat szedni, majd 18 éves korában nemi helyreállító műtétet végeztek rajta.

Gyerekkorában sokat gúnyolták, és néha gyűlölte önmagát azért, hogy másnak született, és ezekben a sötét időkben Macskanő karakterében talált vigaszra.

„Azért azonosulok Macskanővel, mert szenvedélyes, hiteles, és egyszerűen nem törődik semmivel.” – mondja Ashley.

Ashley már számos plasztikai műtéten esett át, hogy minél inkább hasonlítson példaképére, többek között volt két arc feminizáló műtétje (ez 200 ezer dollárjába került), megcsináltatta a melleit (erre további 20 ezer dollárt költött, és összesen 6 műtétje volt), az orrát és az állát, de volt bordaeltávolító műtétje is, most pedig a szeme körüli részen szeretne változtatni, hogy még inkább hasonlíthasson ideáljára.

Ashley Sky most sikeres vállalkozó, saját divatmárkája van, a Mushy Cutesy, amelynek ő a vezérigazgatója, és nagyon elégedett mostani külsejével. Úgy érzi, most végre megtalálta a helyét, és élvezi, hogy a külseje miatt gyakran a figyelem középpontjába kerül.

„Küzdenem kellett az egyéniségemért, meg kellett küzdenem azért, aki vagyok. Most egy teljesen új nőnek érzem magamat, szeretek a bőrömben lenni.” – mondja.

Ashley imádja a csillogást, csupa olyan drága ruhadarabot vásárol, ami a luxust és a fényűzést tükrözi. Ami a plasztikai műtéteket illeti, most úgy gondolja, soha nem fog igazán leállni vele, hiszen mindig lesz valami újdonság, ami felkelti az érdeklődését.

„Imádom a figyelmet. Visszanézve, ha lehetőségem lenne megváltoztatni az egész utamat, ami idáig vezetett, semmin sem változtatnék.” – mondja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet