Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Botrányos dolog történt az oroszországi Noyabrysk-ban, ahol egy 90 éves idős asszony a szemetes tartályok mellé került. Az elkövető a néni veje volt.

Fogta a 90 éves anyósát és kirakta a szemétbe

A szomszédok lettek figyelmesek a kegyetlen esetre. Amikor kérdőre vonták a férfit, az azzal vágott vissza, hogy megelégelte az öregasszony folytonos veszekedéseit, ezért fogta és levitte a szemetes mellé.

A néni megpróbált visszamenni a lakásába, ám egyszerűen nem engedték be. A szomszédok kihívták a rendőrséget és egy szociális asszisztenst is, de mivel nem került az idős asszony élete veszélybe, ezért nem indult eljárás az ügyben.

A idős néni, aki ráadásul háborús veterán is, könnyeivel küszködve azt mondta, fogalma sincs, hogy miért bánt így vele a veje, hiszen vele nem volt soha konfliktusa. Később a férfi elmondta, hogy megelégelte a folyamatos veszekedést az asszony és a lánya között, ezért vitte ki az anyósát a szemetes mellé.

A néni öregek otthonába szeretne költözni, de a lánya és férje hallani sem akar róla, hiszen szép összegű nyugdíjat kap, így vélhetőleg ez állhat annak hátterében, hogy a 90 éves gyakran keveredik vitába a lányával.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!