KezdőlapBulvárForró mediterrán éjszaka St. Martinnal

Forró mediterrán éjszaka St. Martinnal

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2008-as karácsonyi zenei kiadványok egyik különlegessége jelent meg a napokban Mediterrán Éjszakák címmel a Tom-Tom Records kiadásában. St. Martin a közelmúltban tett utazásainak élményeit, „illatait”, hangulatait rögzítette legújabb lemezén.

St. Martint lemezének elkészítésénél ez alkalommal is az utazásai során ért élmények adták a fő ihletet: „Illatok és ízek, dallamok és rímek! Egy különleges súlytalan, simogató érzést keltettek bennem. Ezeket tovább szeretném adni közönségemnek, hallgatóságomnak természetesen dalban és persze versek formájában is. Meghívom az utazni vágyókat a mediterrán vidékére, meg egy kicsit azon túlra is. Sőt! Az időutazást is garantálom!” – meséli St. Martin a Mediterrán Éjszakák c. lemezéről.

A lemezre a forró tengerparti országok hangulatát tökéletesen megidéző ismert dallamok és slágerek feldolgozásai kerültek. A dalokat szaxofon mellett pánsípon is megszólaltatja a művész, hiszen az utóbbi időben már a pánsíp is ugyanolyan fontos szerepet tölt be az életében, mint a szaxofonok.

A külföldi vendégszereplésekkel egybekötött utazások nem zajlottak ám mindig teljesen felhőtlenül. Maroccoban például azt a buszt, amivel St. Martin a barátaival utazott, a helyi futballszurkolók kővel megdobálták, mert elégedetlenek voltak az aznapi eredmény miatt. Egy másik utazásnál a francia tengerpart közelében vitorláztak, amikor is hirtelen szélcsend lett. A hajó motorjának beüzemelésével akartak volna kihajózni de az, a beindítást követően füstölni kezdett. A történet szerencsés véget ért annak ellenére, hogy csak hajnaltájban jutottak ki a partra. De a számos izgalom és kellemetlenség ellenére is a derű és a szép emlékek hangulata fogalmazódik meg az új lemez dalaiban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet