KezdőlapBulvárGáspár Evelin: "Bárhová megyek, mindenütt tátott szájjal bámulnak"

Gáspár Evelin: “Bárhová megyek, mindenütt tátott szájjal bámulnak”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gáspár Evelin a rengeteg edzésnek és a kitartó diétának köszönhetően élete legjobb formáját élvezheti, mint mondja, soha nem volt ennyire elégedett a testével, ahogy fogalmaz, most vált lányból nővé.

Gáspár Evelin 27 évesen jutott el arra a pontra, hogy végre elfogadta a testét, ma már büszkén mutatja meg karcsú testét a közösségi oldalain. Azt mondja, hogy nála most értek össze a lelki dolgok a testivel, most ha belenéz a tükörbe elégedettnek érzi magát, amire eddig nem volt példa az életében.

“Huszonhét év után most először volt bátorságom bikinire vetkőzni, és megmutatni a testemet a nagyközönségnek. (…) Számomra felemelő érzés volt, hogy szégyenérzet és kisebbségi komplexus nélkül öltöttem magamra a fürdőruhát. (…) Még szoknom kell ezt a helyzetet, hogy nem kell takargatnom a testemet” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Gáspár Győző lánya azt mondja, még van mit dolgozni a testén, de most már egy bikinifotózást is bevállalna.

“Annak idején édesanyámról is készült ízléses fotósorozat a CKM-be. Szerintem semmi megbotránkoztató nincs ebben. (…) Teljesen ki vagyok békülve magammal, és a visszajelzések szerint sincs okom panaszra. Bárhová megyek, mindenütt tátott szájjal bámulnak” – vallotta be Gáspár Evelin.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet