KezdőlapBulvárGáspár Evelin őszinte vallomása: "Mindegyik barátom átvert, volt, aki zsarolt"

Gáspár Evelin őszinte vallomása: “Mindegyik barátom átvert, volt, aki zsarolt”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gáspár Evelin az ország szeme előtt nőtt fel, a tévénézők kiskora óta láthatták őt a Győzike Showban, majd később a közösségi oldalakon bukkant fel. Az elmúlt időben többször is beszélt arról, hogy milyen nagy kárt tett az életében a szüleivel forgatott show, mint mondja, nem tud már megbízni másokban.

Gáspár Győző nagylánya érett nő lett, de a gyerekkori szereplései mély nyomot hagytak az életében, számos ember okozott neki fájdalmat. Evelin csalódott a férfiakban, a barátaiban, de a családjában is, erről a Vasárnapi Blikkben mesélt.

“Akkoriban sokat sírtam, és nem volt segítségem, hogy feldolgozzam, nem is beszéltem arról, min megyek keresztül. Már tudom, a párkapcsolataim is azért sikerültek úgy, ahogy, mert nem tettem helyre a korábbi sérelmeket, fájdalmakat, amelyek fiatalon értek. Felnőttként kezdtem pszichológushoz járni, hetente megyek terápiára, és segít, közben sokat dolgozom magamon is.” – mesélte Evelin, aki kifejtette, mindemellett sokat köszönhet a műsornak, mert megtanulta milyenek az emberek.

Győzike nagyobbik lánya a show után megtapasztalta milyen a hétköznapi életmód, ám a népszerűségnek nagy ára lett: sokan érdekből ismerkedtek/ismerkednek vele.

“Volt, aki piszkált, de ami ennél is aljasabb, az érdekközeledés. Sokan azért barátkoztak velem, mert hírnévre vágytak, azt hitték, anyagilag is jól járnak, ha velem vannak. Naiv voltam, és sok időbe telt, mire észrevettem, ezek paraziták, mint az exeim többsége, csak azt akarták, tartsam el őket. Olyanok ezek az emberek, mint az éhező kutyák. Enni adsz nekik, erre a kezedbe harapnak. Sokat hibáztam, mert hagytam, hogy megalázzanak, tönkretegyenek, közben nem tudtam, mennyire vak vagyok.” – fejtette ki Gáspár Evelin.

Evelin azt is hozzátette, minden barátja átverte, ezért ma már csak a szüleivel beszéli meg a dolgait.

“Mindegyik barátom átvert. Volt, aki zsarolt, hogy kiad rólam titkokat, fotókat. Nem volt semmi jelentősége annak, amit szétkürtölt volna, de nagyon fájt, hogy így akart pénzt kicsalni belőlem. A szüleimmel beszélek meg mindent, és azt gondolom, nincs szükségem társra, mindent rendezek magamban, vagy azzal, akivel probléma van.” – mondta Bea asszony lánya, aki 27 évesen szingli, de a legjobb formájában van, rengeteget fogyott, a közösségi oldalaira feltöltött fotóit tátott szájjal nézik követői.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet