Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Pszichológushoz jár, hogy feldolgozza a gyerekkori élményeit.

Osváth Zsolt vendége volt Gáspár Evelin, aki számos témát átbeszélt a műsorvezetővel, többek között szóba került a Győzike show is, elmesélte hogyan használták ki legutóbbi kapcsolatában, de egy nézői kérdésre beszélt arról is, milyen volt az, amikor kutyájukat, Buksit elrabolták és megkínozták.

“A Buksi az éles volt. A múltkor is szóba került kérdezz-felelekben az Instán és elsírtam magam. Akkoriban fenyegették a családunkat, kaptunk leveleket, hogy elraboljuk a gyerekeidet, fizessél x összeget, hozzá nekünk ennyi pénzt, ilyeneket. Ellopták a kutyát, így indult és kikötözték az építkezésnél a vonatsínekhez és az érkező vonat az egyik lábát leszakította” – sírta el magát Evelin, majd hozzátette, 12 évesen szembesült ezzel, és még mai napig sem dolgozta fel.

“Akkor nagyon rossz volt, mert megijedtem, hogy velünk is történni fog valami, a szüleim is elgondolkoztak akkor ezen. Szekuritikkel járkáltunk, nagyon durva volt úgy élni, hogy bármikor elrabolhatnak engem és velem is ezt fogják tenni. Fater akkor észbe kapott, hogy ez nem játék. Akkor a rendőrséghez is fordultunk, természetesen ez nem kapott ez médiaügyet.” – folytatta Gáspár Győző lánya, aki hozzátette, a pszichológusnál sokszor előtörnek belőle ezek a dolgok.

A 26 éves nő azt is elmondta, a csatorna nem tett semmit, hogy ezekre a dolgokra felkészítse őket, pedig az ő felelősségük is lett volna.