KezdőlapBulvárGáspár Zsolti hajlandó lenne kibékülni Győzikével: "Rossz, hogy édesapám látja közöttünk a...

Gáspár Zsolti hajlandó lenne kibékülni Győzikével: „Rossz, hogy édesapám látja közöttünk a nagy vitát”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gáspár Zsolti nemrég a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor vendége volt, ahol az ismertséggel járó terhekről és a családjáról is beszélt, és többek között a testvérével, Gáspár Győzővel való viharos kapcsolata is szóba került.

A család fontosságának témakörét körbejárva Gáspár Zsolti elárulta, hogy a felesége, Judit ellenzi a nyilvános fellépéseket, és semmiképpen nem akarja ennek kitenni a gyerekeket. Ennek Zsolti szerint részben az az oka, hogy látta, milyen hatása volt a Győzike show-nak Gáspár Győző családjára, és nem akarta, hogy ők is ebbe a helyzetbe kerüljenek.

Zsolti elismerte, hogy Győzikével nem igazán kommunikálnak egymással, és a médiában folyamatosan megjelenő hírek, miszerint eltávolodtak egymástól, sajnos igazak.

Ennek ellenére azt is hangsúlyozta, hogy szereti a testvérét, és ha szüksége lenne rá, ő lenne az első, aki a segítségére sietne. Azt is elmondta, hogy jelenleg Győzike kisebbik lánya, Virág az egyetlen, akivel jól tud kommunikálni.

Azzal is tisztában van, hogy a testvérharc a leginkább az édesapjukat viseli meg.

„Neki a legrosszabb. 71 éves, ők sokan, hatan voltak testvérek. Mindig azt mondja, nekik soha nem volt egyikükkel sem semmilyen problémája. Nem voltak haragban, mint mi. Rossz, hogy édesapám látja közöttünk a nagy vitát, nem járunk össze úgy, mint régen, és nem tudunk közös nevezőre jutni” – mondta Zsolti.

Arra a kérdésre azonban, hogy vajon mi lehet a konfliktus igazi forrása, nem tudott válaszolni. „Esküszöm, nem tudom, hogy miért van a vita” – mondta. Azt is elismerte, hogy valószínűleg mindkettőjüknek engednie kéne, és hozzátette, hogy ő hajlandó lenne kibékülni a bátyjával.

„Mindenkinek azt ajánlom, akik testvérek, legyenek jóban egymással. Én is jövőre 50 éves leszek, rövid az élet, a 75 százalék elment az életemből, és erről kell beszélni, hogy vitában vagyok Győzikével. Neki és nekem is engedni kellene szerintem” – fogalmazott Zsolti.

Bár jelenleg nem beszélgetnek Győzikével, aki elmondása szerint letiltotta, így nem tudja felhívni telefonon – pedig annak idején napjában akár harmincszor is felhívta őt – Zsolti hajlandó lenne arra, hogy a kamerák előtt béküljön ki a fivérével, ha ezt ő is vállalja.

„Bejövünk hozzátok egyszer Győzivel, itt, ennél az asztalnál fogunk kibékülni” – mondta a műsorban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet