KezdőlapBulvárGoldie Hawn a fiának ajándékozta a szomszédban lévő házat - szívesen készít...

Goldie Hawn a fiának ajándékozta a szomszédban lévő házat – szívesen készít reggelit gyerekének és unokáinak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Goldie Hawn neve mindenki számára ismerős. A színésznőnek hihetetlenül sikeres karrierje volt, és évtizedek óta Hollywood legnépszerűbb sztárjai közé tartozik. Ugyanakkor a magánéletére is mindig jutott elég ideje, odaadó anya és nagymama, és mindig a családját helyezi előtérbe.

Goldie Hawn korábban Bill Hudson zenész felesége volt, akivel két gyereke született: egy fiú, Oliver Hudson és egy lány, Kate Hudson, akik szintén színészek lettek. Bár Hawn később elvált Bill Hudsontól, nem sokáig maradt egyedül, és újból rátalált a szerelemre Kurt Russell mellett, akivel 1983 óta élnek boldog párkapcsolatban. 1986-ban egy közös fiuk is született, Wyatt Russell. Ugyanakkor Kurt Russellnek is van egy Boston nevű fia egy korábbi házasságából.

Oliver Hawn első gyermeke. A színésznő nemrég elmesélte születésének történetét a „Sibling Revelry” című podcastban, Oliver és Kate közös műsorában. Hawn elmagyarázta, hogy császármetszése volt, és kezdetben nem is láthatta a fiát, akinek az orvosok csak 40% esélyt adtak a túlélésre.

Újdonsült anyaként már így is nagyon rémült volt, az orvosok aggodalmait látva pedig csak még jobban megijedt. Még akkor sem nyugodott meg teljesen, amikor az orvos végül megerősítette, hogy Oliver életben marad. Eleinte félt megérinteni a fiát, mert rettegett attól, hogy elveszítheti, de a félelmei szerencsére nem igazolódtak be, Oliver felnőtt, és ma már saját családja van.

Kate Hudson nem sokkal ezután, 1979-ben született. Anyja házassága Bill Hudsonnal 1982-ben ért véget, amikor a zenész állítólag olyan képeket kapott valakitől, amin a felesége egy másik férfival volt együtt.

Egy évvel később Hawn találkozott Kurt Russell-lel, és a szerelmük azóta is tart. Már kezdettől fogva egy családot alkottak, és Goldie gyerekei „papának” szólították anyjuk új párját, ahogy azt Russell maga kérte tőlük.

A család azóta is hihetetlenül összetartó. Goldie Hawn és Kurt Russell szerelmi története kiállta az idő próbáját, és igazi hollywoodi tündérmeseként tartják számon azt. Bár Kate és Oliver Hollywoodban nőttek fel, azt mondják, nem volt részük különösebb fényűzésben, és teljesen átlagos gyerekkoruk volt. Goldie és Kurt mindig is közel álltak a gyerekeikhez, és amikor felnőttek és elköltöztek, nagyon hiányoztak nekik.

Ezért Hawn úgy döntött, tesz valamit ez ellen. 2009-ben vásárolt egy 2,9 millió dolláros, 4000 négyzetméteres, négy hálószobás lakást a kaliforniai Brentwoodban, a saját otthonuk közelében. Néhány évvel később pedig a fiának, Oliver Hudsonnak ajándékozta azt.

Oliver 2006-ban feleségül vette Erinn Bartlettet. A párnak 3 gyereke van, Bodhi, Rio és Wilder. Amikor a család egy ponton lakásfelújításba kezdett, beköltöztek Goldie és Kurt otthonába, ami hatalmas örömet jelentett a színésznőnek. De Oliver is jól érezte magát, és azt mondta, imádta az édesanyja reggelijeit.

Amikor eljött az ideje, hogy visszaköltözzenek saját otthonukba, Oliver Hudson arról írt, hogy felesége megkönnyebbült, de Goldie Hawn sírva fakad fia és családja távozása miatt, és Oliver is nehéz szívvel vált meg édesanyja főztjétől.

Ami a testvéri kapcsolatukat illeti, Oliver és Kate elismerték, hogy nem követik aktívan figyelemmel egymás munkáját. Ugyanakkor, bár mindketten elismerik, hogy kiváltságos helyzetbe születtek, egyikük sem tartja magát híresnek.

Goldie Hawn mindig a gyermekei első számú támogatója volt, és nemrég nyilvánosan is méltányolta fia legújabb munkáját, a „The Cleaning Lady” című sorozatot. Kate Hudson saját bevallása szerint csak egyetlen részt látott, de Oliver is elismerte, hogy húga filmjeinek aligha egyharmadát nézte meg.

Kate félig viccesen azt is elmondta, hogy miközben ő igyekszik anyja kedvence lenni, Oliver folyton felülmúlja őt. Goldie Hawn azonban azt mondja, nem tesz különbséget a gyerekei között, és nincsenek kedvencei.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet