KezdőlapBulvárGólözönre készülünk Luxemburg és San Marino ellen a SPORT1-en

Gólözönre készülünk Luxemburg és San Marino ellen a SPORT1-en

-

Egy héten belül kétszer lép fel a SPORT1-en a magyar labdarúgó-válogatott. A csapat gőzerővel készül a Luxemburg elleni barátságos mérkőzésre és a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Luxemburgból Matuz Krisztián kommentálja az összecsapást, míg itthon, a SPORT TV stúdiójában Faragó Richard lesz az, aki Nyilasi Tibor és Puhl Sándor társaságában elemzi a mérkőzést. A szurkolók bizakodnak, hogy sok magyar gólnak örülhetnek majd. Ezért lehet érdekes, hogy kik állnak a kapitány rendelkezésére csatárposzton. A luxemburgi és a San Marinó-i kaput a Sturm Graz csapatával osztrák bajnoki címet szerző Szabics Imre és a görög első osztályban pallérozódó Németh Krisztián rohamozza majd. A két játékos a válogatottba való visszatérésről és a klubjában betöltött szerepéről is beszél majd a SPORT1-en a mérkőzés előtt.

Dzsudzsák Balázs és Gera Zoltán körül pezseg a levegő a szezon vége óta. Ez vélhetően nem lesz hatással a válogatottbeli teljesítményükre, de mindenki kíváncsi rá, hogy melyik csapat szurkolói boltjában tudják majd szeptembertől beszerezni a legújabb Dzsudzsák-, és Gera-mezt. Molnár Mátyás erről is kérdezte őket a mérkőzések előtt.

A Luxemburg elleni felkészülési mérkőzés a válogatott San Marino elleni Eb-selejtezőjének főpróbája. Egervári kapitány kíváncsian várja, hogy a hosszú bajnoki szereplés után milyen formában vannak játékosai. Az ellenfél az utóbbi időben meglepően erős, hiszen legyőzte a szlovák válogatottat és kis híján borsot tört a francia játékosok orra alá is.

Októberben a Puskás Ferenc Stadionban 8 gólt rúgott a válogatott San Marinónak, így elmondható, hogy a selejtezőcsoport sereghajtója ellen feltétlenül esélyesebb a magyar válogatott. Serravalléban a sérült Szalai Ádám biztosan nem vállal három gólt, de talán az előbb említett játékosok valamelyike a helyére tud lépni. Fülöp László, a SPORT TV kommentátora készen áll rá, hogy bármely magyar góllövő nevét büszkén az éterbe kiáltsa.

Luxemburg – Magyarország: június 3., péntek, 19.15, SPORT1 (élő – Matuz Krisztián)
San Marino – Magyarország: június 7., kedd, 19.30, SPORT1 (élő – Fülöp László)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet