Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Greta Thunberg, a svéd környezetvédelmi aktivista kedden bejelentette, hogy az elmúlt 14 napban önkéntes karanténban volt, mivel a koronavírushoz hasonló tüneteket tapasztalt magán.

„Amikor visszatértem Közép-Európából, egy kölcsönkapott lakásban szigeteltem el magamat, távol a nővéremtől és édesanyámtól. Tíz nappal ezelőtt kezdtem érezni magamon a tüneteket, ugyanakkor, mint édesapám is, aki velem utazott Brüsszelből. Fáradtnak éreztem magamat, hidegrázásom volt és köhögtem” – írta a közösségi oldalán.

Azt is elmondta, hogy Svédországban a COVID-19 tesztet csak a súlyos tüneteket mutató személyeken végzik el, mindenkinek azt ajánlják, maradjanak otthon, és szigeteljék el magukat másoktól.

„Tehát nem végezték el rajtam a tesztet, de nagyon valószínű, hogy elkaptam a vírust, tekintettel a tünetek és a körülmények kombinációjára” – tette hozzá.

https://www.instagram.com/p/B-HwpQkJqrc/

Kijelentette, hogy felépült, de hangsúlyozta, hogy a legutóbbi megfázás alatt rosszabbul érezte magát, ami azt mutatja, hogy a vírus sokkal veszélyesebb, mert sok fiatal észre sem veszi, hogy elkapta.

„Kérlek, vegyétek figyelembe a szakértők tanácsait, kövessétek a hatóságok utasításait és maradjatok otthon” – írta Greta Thunberg.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!