KezdőlapBulvárGundel Takács Gábor elárulta mitől lesz tartós és boldog egy házasság

Gundel Takács Gábor elárulta mitől lesz tartós és boldog egy házasság

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gundel Takács Gábor féltve őrzi magánéletét, ám most elárulta mi a hosszú és boldog házasság titka.

Gundel Takács Gábor elárulta mitől lesz tartós és boldog egy házasság

Gundel Takács Gábornak három gyereke van, ám Annáról, Bencéről és Gergelyről ritkán beszél, akárcsak feleségéről, Ágotáról. A televíziós műsorvezető most megtörte a csendet és elárulta, mi a boldog és hosszú házasság titka.

A műsorvezető immár 28 éve él boldogan feleségével, szerint a jó kapcsolat titka, hogy nem szabad a párunkat a saját dolgainkkal leterhelni, és mindig őszintének kell lenni. Ha valaki nem tartja ehhez magát, akár a legbiztosabb kapcsolat is zátonyra futhat – véli a műsorvezető.

“Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia. Hanem hagyni kell néha, ha fáradt, ha rossz napja van, akkor a vita helyett és a saját igazság helyett meg kell ölelni, vagy vinni neki egy pohár pezsgőt” – mondta Gundel Takács Gábor a Spektrum Home csatornán látható Tesztbeszéd című műsorban.

“Ki kell fejezni az érzéseinket. A lényeg, hogy nem kell minden szituációban meccselni vagy rivalizálni. Pontosabban nem kell mindig magunk alá gyűrni a másikat, mivel ha ez sikerülne, vége lenne a kapcsolatnak. Másrészről pedig őszintének kell lenni, és én ehhez tartom is magam, abszolút őszintének kell lenni” – vallotta be a műsorvezető, de azt mondja, néha elmegy egy egy kegyes hazugság.

“Pontosan tudjuk a hazugságokról, hogy vannak persze, úgynevezett kegyes hazugságok is” – tette hozzá Gundel Takács Gábor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet