Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Konyhafőnök VIP után fogott bele a főzésbe, nagy álma, hogy saját étterme legyen.

Gáspár Bea tavaly nyerte meg a Konyhafőnök VIP című műsort, ekkor jött rá hogy nagy szenvedélye a sütés-főzés, így el is határozta, hogy kamatoztatni fogja tudását.

Győzike felesége saját főzős weboldalt indított, és a közösségi médiában is gyakran posztol képeket, videókat az általa készített ételekről, nagy álma, hogy saját éttermet nyisson.

bár egy étterem létrehozása nem kevés pénz, Bea asszony addig sem tétlenkedik, nemrég összehozta első borvacsoráját, amire hatalmas volt a jelentkezés – írja a Blikk.hu.

“Rengeteg munkánk van abban, hogy ez megvalósuljon. Régóta szeretnék egy saját éttermet, de az nagy dolog, nem lehet összehozni egyik napról a másikra, ám addig sem akartam tétlenül otthon ülni. Ezért találtuk ki a borvacsorát. (…) Az egész menüsort úgy találtam ki, hogy csak olyan fogások lehetnek rajta, amit én is bármikor megennék. Nemcsak tradicionális roma fogások voltak felszolgálva, hanem teljesen vegyes lett az ételsor. A modern konyha találkozott a hagyományossal, tehát volt húsleves, de lecsókrém is” – mesélt az estéről Bea asszony.

“Negyvennyolc vendéget fogadtunk, de majdnem kétszázan jelentkeztek. Nagyon meglepődtem, hogy ennyien szeretnének jönni, jólesik. Még kezdő szakács vagyok, mégis ennyien szeretnének nálam enni. Most az a fő cél, hogy megismerjenek, a nevem pedig garancia legyen a minőségre. Addig az sem nagyon számít, hogy nem jövünk ki nyereségesen, sőt, ha nullára kihúzzuk, az már jó” – foglalta össze az estét Győzike felesége.

Egy belépő a vacsorára 15.900 forintba került. Az eseményen az egész család kivette a részét.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!