Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ezt a Partizán YouTube csatornáján mondta, a Heti Hetesről készült adásban.

Nézettségi rekordokat dönt a Partizán YouTube csatornája, azután, hogy Gulyás Márton és csapata visszaemlékező adást forgatott a Heti Hetesről, amely 1999 és 2016 között futott az RTL Klubon. Az adás futótűzként terjed az interneten, alig 24 óra alatt már 200 ezres megtekintést ért el.

A Partizán meghívását elfogadta Ónodi György főszerkesztő-producer és az egykori szereplők közül Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Hajós András, Kéri László és Havas Henrik. Utóbbi olyant mondott Fábry Sándorról, hogy azon mindenki megrökönyödött.

A beszélgetés során Gulyás Márton azt is megkérdezte a résztvevőket, hogy hogyan vált vagy nem vált be a néhány részben szereplő Fábry Sándor. Erre Havas Henrik egy esetet elevenített fel, amikor Fábry Sándorral meghívást kapott a Miskolci Egyetemre, ahol annyira összevesztek Fábryval, hogy azóta sem beszélnek.

“Olvasatlan, műveletlen hülye. Ennyi. Az, hogy tehetséges, és jól adta elő magát… pont az jutott eszembe, amikor jöttünk, hogy majd most a Szájer-ügyet hogyan fogja interpretálni a következő Fábry Show-ban. Sehogy. Előre megmondom. Mert egy gyáva szar ezen kívül.” – mondta kendőzetlenül Havas Henrik, ami a videó 41. percétől látható.

A műsorvezető Gálvölgyi Jánostól is megkérdezte, milyen volt Fábry Sándor szereplése a Heti Hetesben. Gálvölgyi szerint Fábrynak nem volt helye a csapatban, nem illett bele.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!