KezdőlapBulvárHázasodna a gazda: Az egyik lány feladta a játékot, miután Peti gazda...

Házasodna a gazda: Az egyik lány feladta a játékot, miután Peti gazda kiválasztotta őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem jött be neki az efajta párkeresödi.

Az RTL Klub-on javában zajlik a Házasodna a gazda társkereső reality, ahol négy gazda és egy gazdaasszony keresi párját, azaz választják ki őket, hogy esélyesek legyenek majd a Nagy Ő-re. Ez volt túl sok az egyik versenyzőnek, ezért inkább feladta a játékot.

Gothár Péter, azaz Peti gazda négy lányt választott ki magának, ám az egyik közülük úgy döntött nem kíván tovább versengeni a többi lánnyal, és feladja a társkeresést.

“Nekem nagyon jól esik, hogy kiválasztottál, és le sem tudnám tagadni, hogy mennyire szimpatikus vagy, viszont én nem érzem olyan jól magam itt, mint gondoltam hogy fogom, így ebben a helyzetben. Ha más helyzetben ismerkedtünk volna meg, akkor más lenne a szituáció. De én most egész délután azt éreztem ebben a felhajtásban a lányok között, hogy szeretnék hazamenni. Nem hiszem, hogy nekem ez menni fog ilyen formában.” – mondta a lány, majd hozzátette ő nem nagyszájú és haza akar menni.

A másik kiválasztott három lány közül az egyik, valószínűleg boldogságában, hogy egy ellenfele kiesett, a következőképpen kommentálta: „Petiért jöttünk, nem azért, hogy siránkozzunk.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet