KezdőlapBulvárHogy csinálja? Alig fél évvel a harmadik gyerekének megszülése után Katalin hercegné...

Hogy csinálja? Alig fél évvel a harmadik gyerekének megszülése után Katalin hercegné bombaformában van!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

36 esztendős, három csodás gyermeket hordott a szíve alatt, a legifjabbnak alig hat hónapja adott életet, és ha ránézel, azt mondanád, ez a nő sosem volt várandós! Nemcsak kirobbanó formában van, hanem az összes női ideált lepipálja! Vilmos herceg feleségéről, Katalinról van szó, aki a legutóbbi nyilvános szereplésével teljesen lesokkolta a közönséget.

A hercegné testhezálló, fekete nadrágban és ugyanolyan színű felsőben jelent meg egy karitatív eseményen, amelynek keretében teniszütőt is ragadott a nemes cél érdekében. A sportra való felkészülés jegyében, Katalinnak meg kellett válnia a fekete-fehér zakójától – ekkor következett be az a pillanat, amikor mindenkinek leesett az álla.

Mintha egy magazin címlapjáról lépett volna elő, hihetetlenül karcsú derékkal és hosszú, vékony, ám izmoktól formált lábakkal állt pályára. Katalin bebizonyította, nemcsak a külseje vall egy sportolóéra, hanem pontosan tudja, mit kell tennie, ha egy teniszütő kerül a kezébe.

A lehető legegyszerűbb viseletben mutatkozott – a hétköznapi öltözékén kívül mindössze egy pár fülbevaló, egy gyűrű és egy karóra volt rajta –, Cambridge hercegnéje mégis gyémántként ragyogott. Egyszerű, természetes sminket viselt, ami pedig a lábbelijét illeti, egy pár kényelmes fekete bokacsizmát választott, melynek sarka rövid volt, de így is kihangsúlyozta Katalin lábainak gyönyörűségét. Mindig mosolygott, és gyerekekkel, idősekkel ölelkezett. A kisugárzása akár egy jövendőbeli királynéé, ami újabb bizonyíték arra, hogy Vilmos herceg remekül választott.

Idő közben Meghan Markle és Harry herceg is hazatért arról a bizonyos ausztráliai körútról, melyről még sokat fogunk hallani…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet