Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Barta Sylvia Instagram oldalán üzent rajongóinak állapotáról.

Elkapta a koronavírust a TV2 időjósa, Barta Sylvia, aki közösségi oldalán számolt be állapotáról, azok után, hogy rajongóitól nagyon sok biztató levelet kapott.

“Bár autoimmun betegként évek óta nagyobb elővigyázatossággal élem az életem, mégis elért a Koronavírus! Eddig nem volt még erőm hírt adni magamról, mert küzdök a betegséggel. Most azonban annyi szeretettel teli, aggódó üzenetet kapok, hogy már nem vagyok képes egyenként válaszolni, ezért itt szeretném megköszönni a sok figyelmességet és segítséget amit felajánlottatok!” – írja Barta Sylvia Instagram bejegyzésében.

“Három hete egy este köhécselés és szokatlan krákogás mellett éreztem, hogy valami bujkál bennem. Még aznap éjjel belázasodtam és iszonyatos izom és ízületi fájdalmak gyötörtek ami miatt aludni sem tudtam. Másnap reggel – szabálykövető emberként azonnal jeleztem a munkahelyem felé, hogy bár én vagyok beosztva, nem tudok dolgozni! Rögtön a következő dolgom az volt, hogy jelezzem állapotomat a háziorvosomnak, akinek a tanácsára az első pillanattól kezdve önkéntes karanténba vonultam.” – írta le első tüneteit az időjós.

“Lázzal, gyengeséggel, fájdalmakkal és állandó hidegrázással feküdtem napokig! Ezek után azt vettem észre magamon, hogy eltűntek a szagok és ízek, semmit sem érzek! Mivel az állapotom hullámzó volt visszatérő lázzal, ezért kérték orvosaim a koronavírus teszt elvégzését. A mintavételt az Országos Mentő Szolgálat végezte. Közben egyre jobban köhögtem, égett a mellkasom és újra belázasodtam! Néhány nap elteltével megérkezett a hír, hogy a koronavírus teszt eredménye pozitív!” – írta Barta Sylvia, aki hozzátette, kislányainak volt nehéz elmondani, hogy egy bizonytalan kimenetű, ismeretlen betegséggel küzd.

Barta Sylvia hozzáteszi: “Kövessétek a hatóságok utasításait, maradjatok otthon, hogy elkerüljétek ezt a borzalmat!”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!