Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Shannen Doherty amerikai színésznő nemrég betöltötte a 48-ik életévét. A színésznőt mindenki a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák című sorozatból ismeri. Élete is olyan volt, akár egy film.

Shannen Doherty 20 éven át küzdött azért, hogy gyereke szülessen, ám álma 2015-ben végleg romba dőlt, amikor kiderült róla, hogy rákban szenved. Szerencsére a Beverly Hills 90210-ben Brenda-t alakító színésznőnek sikerült kigyógyulnia a halálos betegségből, 2017-ben azt nyilatkozta, hogy jobban érzi magát, mint valaha.

2019 elején Shannen Doherty ismét beszélt az anyaságról.

“Bármennyire is kegyetlen volt a rák, egy áldás volt számomra. Megadta a lehetőséget, hogy jobban megismerjem magam és, hogy megváltozzak, mint ember, mindörökre. Lehetetlen számomra a teherbeesés, mert nem tudok megszabadulni a menopauzától. Ehhez ösztrogénre van szükségem, és hormontablettákat kellene szednem. Nem kockáztathatom meg, hogy a betegségem újra kiújuljon. Mennyit fogok még élni? Öt évet? Tíz évet? Minden bizonnyal nem szeretnék egy olyan anya lenni, akit a 10 éves gyereke temet majd el. Mindig is szerettem volna gyereket. De lehet, hogy másképp leszek majd anyuka.” – mondta a színésznő.

View this post on Instagram

Sometimes there’s just so much to say that you have nothing to say… ya know?

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

A színésznő jelenleg Kurt Iswarienko fotográfus felesége, ez a harmadik házassága. 1993 és 1994 között Ashlet Hamilton felesége volt, míg 2002 és 2003 között Rick Salomon volt a férje.

A napokban Shannen Doherty bevallotta, elfogadta, hogy ismét szerepeljen a Beverly Hills 90210 remakejében, ahol egykori kollégáival fog feltűnni a sorozatban. Az egyetlen, aki hiányozni fog, az Luke Perry lesz, aki nemrég hunyt el.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!