Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Közel négy évtizede annak, hogy a Dallas c. tévéfilmsorozat betétdala először harsant fel a hangszórókból, mi pedig egyből szerelmesek lettünk a főszereplőkbe.

Így néz ki ma a Dallas sorozat egykori főszereplője, Victoria Principal

A sorozat 1990-ben került először közvetítésre Magyarországon, azóta Sue Ellen, Bobby, J.R. vagy Pamela mára már halhatatlan hősökké váltak a nosztalgiázni vágyók képzeletében.

A világ egyik legsikeresebb sorozata, a Dallas rajongóinak érdeklődése hamar a színészek felé fordult. A nagyközönség kedvencei között ott volt Pamela, Bobby Ewing oltári hitvese. Pamela szerepében Victoria Principal játszott 1978-tól 1987-ig.

A Dallasban való megjelenését követően Victoria Principal szépségénél fogva széles körben elismert színésznővé vált.

Ami Victoriát illeti, úgy tudni, annak ellenére, hogy sebész orvossal jegyezte el magát, soha nem volt esztétikai beavatkozás alanya. Számos könyve jelent meg a szépségápolásról.

A most 68 éves Victoria Principal továbbra is megőrzi kifogástalan kinézetét, és ritka, de hatásos társasági felbukkanásaival továbbra is ámulatba ejt.

Bár 2001 óta egy produkciót sem vállalt el, megható interjút adott a Dallas debütálásának 40. évfordulója alkalmából.

A színésznő a Pamela szerepéért folytatott harcairól beszélt: “Ügynökként dolgoztam akkoriban, és éppen felmondásomat terveztem, hogy jogra adjam a fejem. Egy napon a Dallas forgatókönyve keveredett hozzám, egy kis kártyával, melyen az állt, hogy Pamela szerepe mintha épp nekem lenne írva.” – nyilatkozta Victoria Principal.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!