Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nézted a Saved By The Bell című sorozatot? Íme, így néz ki a népszerű Zachary, aki sok tinilány szívét meghódította annak idején.

Az 1989-ben indult Saved By The Bell, amelyet az NBC csatorna sugárzott, hat amerikai fiatal vicces történetét meséli el.

Sokaknak számunkra a Saved By The Bell fiatalkorunk meghatározó sorozata volt. Vele együtt nőttünk fel, egyike volt azoknak az amerikai sorozatoknak, amely hamar belopta magát a fiatalok szívébe.

A sorozat legnépszerűbb karaktere Zack Morris volt, aki sok lány szívét elrabolta.

A Mark-Paul Gosselaar által megformált karakter öt évadon át bolondította a lányokat. Az 1994-ben véget ért sorozat után a színész nem hagyta abba a forgatást. Csaknem 35 filmben és sorozatban szerepelt, ennek ellenére sosem érte el akkora sikert, mint a Saved By The Bell című sorozattal.

Gosselaar szerepelt a Law & Order: Special Victims Unit, az NYPD Blue, a Weeds és a Raising the Bar című sorozatokban. Annak ellenére, hogy érettebb és láthatóan megöregedett, Mark-Paul Gosselaar még mindig vonzó és sármos pasi.

A színész nemrég házasodott másodszorra, jelenlegi felesége Catrina McGinn. Mark-Paulnak két gyereke van előző házasságából.

Ti még emlékeztek rá?

Ezt olvastad már?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!