KezdőlapBulvárÍgy néz ki most a ValóVilág első nyertese, VV Szabolcs

Így néz ki most a ValóVilág első nyertese, VV Szabolcs

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mészáros Szabolcs, vagy ahogy mindenki ismeri, VV Szabolcs jó ideje visszavonultan él, nem kér a média világából, civil munkája van, számára a stabilitás mindennél fontosabb.

A ValóVilág első győztese, VV Szabolcs igencsak megváltozott, ma már nem biztos, hogy felismerné az ember az utcán. VV Szabolcs visszavonult a nyilvánosság elől, de most a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában mesélt arról, hogyan él.

Szabolcs 20 évvel ezelőtt nyerte meg a legendás valóságshow-t, ami egzisztenciálisan ugyan nagy ugrást jelentett számára, de hamar rájött, hogy a celeb világ nem neki való. Az egykori villalakó elmondta, hogy ma a rendőrség állományában dolgozik és két kislány apukája.

„A rendőrségen dolgozom, 13-14 éve” – mondta VV Szabolcs.

„2002-ben lett vége a műsornak, 2008-ra lecsengett a dolog, nem is volt az én világom ez a fajta ismertség” – mondta, elmondta, szüksége van, hogy állandó bevételei legyenek, a média világa pedig egyáltalán nem kiszámítható.

„Nekem egy borzasztó nagy egzisztenciális ugrás volt. Itt éltem Budapesten, nyertem egy lakást, nyertem 12-szer hatszázezer forintot – mert ugye le kellet adózni -, egy kocsit, azt hiszem, két utat. Jól élek most is, közgazdász végzettségű is vagyok, be tudtam osztani ezt a pénzt, de ez a világ nem az én világom. A barátaim is tudják, szükségem van arra, hogy állandó és kiszámítható bevételem legyen…” – fogalmazott a férfi.

„A média világában pedig, ha van egy műsorod és van nézettsége, akkor foglalkoztatnak, de a kereskedelmi televízió nem szociális intézmény, hogyha az a nézettség nem az, amit várnak, akkor azt mondják, hogy köszönjük szépen, és nem foglalkoznak vele, hogy te ezek után hogyan élsz meg” – magyarázta az egykori villalakó.

Fotó: RTL Klub, Palikék Világa

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet