KezdőlapBulvárÍgy néz ki most a ValóVilág nyertese, VV Miló

Így néz ki most a ValóVilág nyertese, VV Miló

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Milován Gyukin, vagy ahogy mindenki ismeri VV Miló, 2004-ben nyerte meg a Való Világot, győzelme után azonban teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. A férfi 19 évesen nyerte meg a valóságshowt, ma civil munkát végez, úgy érzi révbe ért az élete, a helyén van.

Múlt hónapban VV Szabolcs mesélte el milyen az élete a Való Világ után, most a 2004-es Való Világ győztes, Miló volt a Palikék Világa vendége.

VV Miló 18 éves volt, amikor belépett a Való Világ villájába, 19 születésnapját is villalakóként ünnepelte. A valóságshow megnyerése után visszatért az egyetemre, két diplomát is szerzett, és bár számos felkérést kapott, mégis úgy döntött, hogy nem akar szerepelni a médiában.

Így néz ki most a ValóVilág nyertese, VV Miló
Fotó: Palikék Világa/Youtube

Bár a Való Világ megnyerése sikeres időszaknak mondható Miló számára, tragédia árnyékolta be az életét, 19 évesen vesztette el édesanyját.

„Abban az évben, amikor én kijöttem a villából, édesanyám elhunyt, fiatalon kellett fennölnöm, nekem és a nővéremnek is. 15 éves voltam, amikor az édesapám meghalt és 19 éves, amikor anyukám. Nem nagyon volt idő túl sok idő az örömre, ez is hozzájárult, hogy a felkéréseket elkezdtem lemondogatni” – mondta Palik Lászlóéknak VV Miló.

VV Miló egy online TV-nél kezdett dolgozni, majd lehetőséget kapott az RTL Klubnál, segédszerkesztő, majd szerkesztő lett, végül rendező lett, és azóta is ezzel foglalkozik, dokumentumfilmeket, reklámokat, magazinműsorokat és imagefilmeket forgatnak.

A Való Világ győztese azt is elárulta, mit kezdett a nyereményével.

Így néz ki most a ValóVilág nyertese, VV Miló
Fotó: Palikék Világa/Youtube

„Ha lehet azt mondani, még most is van belőle, és eltelt 18 év. Vettem lakást, majd eladtam, megforgattam a pénzt. Költeni nagyobb dolgokra sosem költöttem, a család és az ismerősök mindig rácsaptak a kezemre, próbáltam mindig beosztani” – mondta VV Miló.

Elárulta, nagy barátságok nem köttettek a villában, de ráírnak egymásra időnként.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet