Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egykor közkedvelt hollywoodi színésznő volt, de idővel a felejtés homályába merült a neve. Jennifer Grey Patrick Swayze oldalán ismerte meg a hírnevet, akivel a nagysikerű Dirty Dancing című filmben szerepelt együtt.

32 év telt el a film megjelenése óta, de a népszerűsége azóta sem csökkent. A tizenéves Baby (Jennifer Grey) és a táncoktató Johnny Castle (Patrick Swayze) románca minden idők egyik legromantikusabb filmélményét kínálják.

Jennifer rögtön az első meghallgatás után megkapta a szerepet, és ezt éppen annak köszönhette, hogy nem volt teljesen hibátlan, tökéletes az arca. A film után azonban számos plasztikai beavatkozás következett a színésznő életében. Grey kétszer is átoperáltatta az orrát, botoxoztatott, és ezzel tulajdonképpen véget is ért a karrierje az amerikai filmgyártás fellegvárában. A barátai alig ismertek rá, és egykori sikere teljesen feledésbe merült.

Néhány évvel később Jennifer elismerte, hogy a változásért valóban nagy árat kellett fizetnie.

„Hírességként léptem be a műtőbe, és ismeretlen átlagemberként léptem ki onnan” – mondta a színésznő, aki beismerte, hogy a népszerűség elvesztése traumaként érte őt. „Olyan volt, mintha beléptem volna a tanúvédelmi programba, láthatatlan lettem” – mondta a most 59 éves Grey.

Jennifer új megjelenésével és állásajánlatok nélkül egy adott ponton arra gondolt, hogy megváltoztatja a nevét és újrakezdi a karrierjét, de végül elvetette ezt a tervet. A műtétek miatt a színésznő inkább az édesapjára kezdett hasonlítani, a szintén színész Joel Gray-re, akit az 1972-es Kabaré című filmből ismert a közönség, és ez nagyon elkeserítette.

Karrierjét emellett egy tragikus autóbaleset is beárnyékolta. Jennifer Matthew Broderick társaságában ült egy autóban – titkos kapcsolata volt a színésszel – amikor összeütköztek egy másik járművel, amelyben egy anya és lánya utaztak. Az ütközés ereje hatalmas volt, és a másik autó utasai belehaltak sérüléseikbe.

Greynek ezenkívül Johnny Deppel és George Stephanopoulos újságíróval is kapcsolata volt. A színésznő 2001 júliusa óta Clark Gregg színész és rendező felesége, és van egy lányuk is, Stella.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!