KezdőlapBulvárÍgy nézne ki Zámbó Jimmy ma, 65 évesen

Így nézne ki Zámbó Jimmy ma, 65 évesen

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Zámbó Jimmy január 20-án lett volna 65 éves, akárcsak Lorenzo Lamas, aki szintén ezen a napon ünnepelte 65. születésnapját. Ám felmerült valaha benned, hogy hogyan is nézne ki a Király napjainkban, ha ma is élne? Nos egy alkalmazás segítségével megmutatjuk neked.

Január 20-án lett volna 65 éves Zámbó Jimmy, aki 2001. január 2-án hunyt el, az RTL Fókusz című műsora egy applikáció segítségével rántotta le a leplet, hogyan is nézne ki ma a sztár, akinek életéről nemrég sorozat készült.

Zámbó Jimmy még 1999-ben beszélt arról, milyen jövőt képzel el magának.

„Nos, én továbbra is szeretnék zenész maradni, nem török semmiféle televíziós személyiség, showman szerepére, nem is vágyom rá. Viszont, ha módomban áll, és úgy néz ki, hogy módomban lesz egy olyan műsort prezentálni a közönségnek, a közönségemnek, vagy akik még esetleg nem Jimmy-közönség, egy olyan műsort, egy olyan 120 perces esti blokkot elkészíteni, amiről az emberek azt mondják, hogy ez egy jó este volt, baromi jól éreztem magam” – fogalmazott az aranytorkú énekes.

Zámbó Jimmy 42 éves korában hunyt el tragikus körülmények között, 43. születésnapján temették el, több ezren kísérték utolsó útjára. Kisebbik fia szerint, ha édesapja ma is élne még nagyobb sikereket ért volna el.

Így nézne ki 65 évesen Zámbó Jimmy – Fotó: RTL

Zámbó Adrián szerint édesapja hatalmas ünneplést szervezett volna 65. születésnapja alkalmából.

„Azt gondolom, hogy méltóképpen vonulna vissza ettől a szakmától. Minden lehetséges elismerést bezsebelt volna. A médiaszereplése szerintem elég nagy lenne, valószínűleg foglalkoztatná őt a média. Koncertezne ugyanúgy, élné az életét, velünk lenne rengeteget, imádna minket. Az ő életének egy nagyon szép lezárása lehetett volna” – fogalmazott Adrián.

„Szerintem ő egy teljesen más sorsot érdemelt volna” – fűzte hozzá Jimmy fia.

A Fókusz riportját az alábbi videóban nézheted meg!

Fotó: Zámbó Jimmy/Facebook

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet