Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Micaela és Sully, a Quinn doktornő című sorozat egyik legszebb és legemlékezetesebb párja voltak.

Így néznek ki 20 év elteltével a Quinn doktornő főszereplői

Annak ellenére, hogy a legtöbb néző azt szerette volna, hogy a két karaktert alakító színész, Jane Seymour és Joe Lando a való életben is egy párt alkossanak, ők sosem keverték a magánéletüket a szerepükkel.

Olyannyira jóbarátok, hogy december 9-én, Joe születésnapján Jane Seymour egy tortával is meglepte a színészt, az eseményről egy videót is posztolt Instagram oldalán.

View this post on Instagram

Joe blowing out his candles! ? What do you think he wished for? ?

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Joe Lando, a Sully-t megtestesítő színész a valóságban boldog házasságban él Kristen Barlow-val, már több, mint 20 éve, 4 közös gyerekük van. Ezzel szemben Jane Seymour 2015-ben vált el negyedik férjétől. Jane-nek két 22 éves és egy 32 éves fia van, emellett egy 36 éves lánnyal is büszkélkedhet. Érdekes módon, Joe-nak is éppen 3 fia és egy lánya van.

Jane Seymour február 15-én töltötte be a 67-dik életévét, azonban úgy tűnik, az idő nagyon is jó barátja, hiszen jóval fiatalabbnak néz ki a koránál. Amikor rákérdeztek a titkára, azt válaszolta, csupán az életvitelének és a sportnak köszönheti.

Joe Lando is csodásan néz ki, azonban rajta már elkezdtek megjelenni az idő jelei, amelyeket nagyon büszkén visel.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!