KezdőlapBulvárÍgy néztek ki a francia ikrek, mielőtt a plasztikai műtétek megszállottjai nem...

Így néztek ki a francia ikrek, mielőtt a plasztikai műtétek megszállottjai nem lettek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Igor és Grichka Bogdanov (vagy Bogdanoff) televíziós személyiségekként lettek híresek Franciaországban, tudományos illetve tudományos fantasztikus műsoroknak köszönhetően, az utóbbi években azonban az ikrek sokkal inkább szokatlan megjelenésükkel hívták fel magukra a figyelmet, ugyanis valósággal a plasztikai sebészet megszállottjai lettek.

Igor és Grichka Bogdanov nemesi származással büszkélkedhetnek, anyai nagyanyjuk, Bertha Kolowrat-Krakowska grófnő nevelte fel őket dél-franciaországi kastélyában.

1976-ban kiadtak egy tudományos fantasztikus témájú könyvet, ezután pedig számos tudományos televíziós műsorban szerepeltek, amelyek a robotokra és szokatlan jelenségekre összpontosítottak.

Az ikrek tudományos munkái és doktori disszertációja is vita tárgyát képezték, sokan megkérdőjelezték a munkájukat, és azt mondták, hogy annak nincs semmilyen tudományos alapja vagy értelme.

Hogy nézett ki Igor és Grichka Bogdanov a plasztikai műtétek előtt?

Televíziós pályafutásuk kezdetén, Franciaországban az ikreket nagyra értékelték nemcsak a műsoraik, de megjelenésük miatt is. A most 71 éves testvérpár azonban 20 évvel ezelőtt, miután betöltötték az 50-et, elkezdett plasztikai műtéteket végezni.

Mostanra annyira megváltoztak, hogy szinte rájuk sem lehet ismerni. A Daily Mail szerint a testvéreknek számos műtétje volt, többek között implantátumok kerültek az arcukba és az állukba, és több alkalommal is botox kezelést kaptak.

Többször is megjelentek a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén, ahol hatalmas megdöbbenést okoztak új külsejükkel.

Az elmúlt években egyre csak nőtt a műtétek száma

A News Australia beszámolói szerint a Bogdanov ikrek az elmúlt években egyre gyakrabban feküdtek kés alá, valósággal a plasztikai műtétek megszállottjai lettek.

Egyes kutatások szerint a testdiszmorfiás zavar a népesség körülbelül 1%-át érinti, de azt is kimutatták, hogy a plasztikai műtéteket igénylők 7-15%-ánál fordul elő, és a beavatkozásoktól való függőség valóban lehetséges.

A plasztikai műtétek hátterében állhat önbizalomhiány, de akár depresszió, szociális fóbia, vagy kényszerbetegség (obszesszív-kompulzív zavar) is.

Igor és Grichka Bogdanov ugyan teljesen megváltoztak a beavatkozások következtében, de a köztük lévő fizikai hasonlóság talán csak még hangsúlyosabb lett az évek során.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet