KezdőlapBulvárIII. Károly király egyre feszültek a nyomás miatt: "Ó, Istenem, de utálom...

III. Károly király egyre feszültek a nyomás miatt: “Ó, Istenem, de utálom ezt”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Türelemmel kelsz át a tengeren. A mondás nem igazán illik Nagy-Britannia új uralkodójára. III. Károly királyt újabb dühkitörés érte. Ezúttal egy toll miatt kelt ki a béketűrésből.

A felvételeken III. Károly király aláírja a vendégkönyvet Észak-Írországban. Egyszerű kötelesség, amelynek gyorsan kellett volna lezajlania, de az uralkodó már a toll első érintésétől kezdve bajba került.

Károly király:Szeptember 12-e van?”

Férfi: “Szeptember 13., Uram!”

Károly király: “Ó, Istenem, elírtam a dátumot”.

Ám ha ez még nem lett volna elég, a tinta is kifolyt a tollból, itt szakadt el Károly király türelme.

Károly király: “Ó, Istenem, de utálom ezt… Nézd, csöpög mindenhova… Ki nem állhatom ezt az átkozottat, mindig megjárom!”

Az elmúlt napokban ez már a második eset, amikor III. Károly királynak elfogy a türelme. A szombati kihirdetésen, amely történelmi pillanat a britek és a királyi család számára, az uralkodó elégedetlen volt a szervezéssel.

Károlyt azon kapták, hogy idegesen többször gesztikulált az egyik királyi segédnek, hogy takarítsa le az asztalt, amelyen alá kellett volna írnia a proklamációt.

Egyesek a fáradtságot és a nyomást okolják, míg mások a király türelmét kérdőjelezik meg, aki úgy tűnik, egyre könnyebben eléri a határait. Még feleségével, Kamillával sem tűnik olyan szelídnek, mint korábban. Amikor ketten távoztak Károly első parlamenti beszédéről, a férfi karon ragadta Kamillát, és szorosan magához húzta.

Ugyanakkor a britek ismerik a másik állapotát, ahol mosolyogva kezeli a kínos helyzeteket.

II. Erzsébet királynő szeptember 8-án hunyt el a skóciai Balmoral kastélyában. Bár hivatalosan nem hozták nyilvánosságra halálának okát, a szakértők szerint ez lehet a királynő halálának oka.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet