Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Klapka György a Reggeli stúdiójában számolt be volt felesége újabb „kalandjáról”, aki a minap újdonsült szerelmével nagy mulatozás közepette enyelgett az ő házában.

A fiú – akit Zsuzsi egy internetes társkeresőn ismert meg – Angliából tért haza, az énekesnő ennek örömére csapott bulit volt férje házában.

Volt felesége másnap azzal hívta fel, hogy nem kell komolyan venni a dolgot, neki semmihez semmi köze.

Klapka szerint a 31 éves fiatalember rendőrségi jelentések szerint egy szélhámos, csak a hírnévre játszik- meg Klapka pénzére. Arról is pletykálnak, hogy a fiú valójában meleg, viszont úgy tűnik, hogy Mary Zsuzsi komoly érzelmeket táplál iránta.

Sajnos az énekesnőnek kevés józan pillanata van, ezért nem nagyon tud vele beszélni – állítja Klapka. Viszont úgy érzi, nem teheti meg gyermekei anyjával, hogy magára hagyja, hisz volt felesége anyagilag teljesen ki van szolgáltatva neki.

Zsuzsi kapcsolata a gyerekeivel is megromlott – Dennis nemrégiben elköltözött tőle- legutóbb vitájuk pedig odáig fajult, hogy Zsuzsi megpofozta a fiát.

Klapka azt mondja, nem tud olyat tenni a volt felesége, amivel őt kihozná a sodrából. Ugyanakkor kellemetlen neki, hogy folyton erről kérdezik, és nem arról a témákról – pl. az aranyról- ami őt igazán érdekli.

Zsuzsi természetével nem tud mit kezdeni, és nem tud mit kezdeni a folyamatos italozásával sem. Aki- várandós hónapokat leszámítva- 63 éve szik, az már nem fog megváltozni, tette hozzá Klapka.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!