KezdőlapBulvárIsmét jön a Fenyő Ünnep a Syma Csarnokba

Ismét jön a Fenyő Ünnep a Syma Csarnokba

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

“Fenyő nélkül nincs karácsony” – s már dúdoljuk is a régi nagy slágert, amely évről évre újra és újra igazzá válik, mégpedig egy óriási ünnepi koncert alkalmával.

Idén december 27-én, szombaton rendezik meg Fenyő Miklós karácsonyi nagykoncertjét, amely ezúttal is bővelkedik a különlegességekben – ezt a bulit idén is vétek lenne kihagyni!

A már hagyományosnak mondható Fenyő Ünnep nevű koncert helyszíne a SYMA Sport- és Rendezvényközpont. Itt lép színpadra a legendás énekes, Fenyő Miklós, valamint vendégei, a Megasztár legjobb női és férfi hangja. A december 27-én 20 órakor útjára induló koncerten a ’70-es és ’80-as évek slágergyárosa ismét egy fergeteges show-val rukkol elő, amelynek elengedhetetlen kellékei olyan slágerek, mint a “Hotel Menthol”, a “Limbó Hintó”, a “Rock and Roll Party”, a “Duci Juci”, a “Napfény a jégen” vagy épp a “Made in Hungária”.

Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeres, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő szólóalbumok és koncertek iránt.

A karácsony utáni koncertre jegyek már rendelhetők a Prológ Produkciónál, a www.ticketpro.hu weboldalon, valamint kaphatók a Ticketpro országos hálózatában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet