KezdőlapBulvárJelentkezett az X-Faktorba a Bestiák énekesnője

Jelentkezett az X-Faktorba a Bestiák énekesnője

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 1997-be indult magyar lánybanda, a Bestiák egykori sztárja Somorjai Ilona rajongói oldalán nagy lelkesedéssel kiszivárogtatta, hogy az X-Faktorban fog szerepelni.

bestiak

A műsor szerkesztői nem örülnek annak, hogy Miss Bee-ként ismert Somorjai Ilona ennyire közlékeny. Az egykori bestiás ugyanis örömét mindenkivel tudatni szerette volt:

“Drága ismerőseim, Barátaim! Aki még nem tudja, hamarosan az is megtudja, hogy mire adtam a fejem ebben az évben. Bár most sokan a fejeteket fogjátok fogni (főleg drága kollégák), de végül hosszas huzavona után, amit majd csak később részletezhetek… Bementem az X-Faktorba. Rövid időn belül adásba kerülök.” – tette közzé a világháló segítségével.

Miss Bee ezzel megszegte a tehetségkutató műsor szabályait, mely szerint csak engedéllyel lehetséges az ott történő dolgokat nyilvánosság elé hozni. A jelentkezéskor aláírt szerződés szerint titoktartásra kötelezik a sztárjelölteket.

Azt, hogy jogi következménye lesz-e a pletykálkodásnak, még nem lehet tudni.

http://www.youtube.com/watch?v=kCLDRQC25Wo

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet